tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Συνεχίζονται οι κινήσεις για δικαίωση του Ηρακλή!

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνεχίζονται οι κινήσεις για δικαίωση του Ηρακλή!

http://www.sport24.gr/
 μέγιστο θέμα των διεκδικήσεων της ομάδας του Ηρακλή συνεχίστηκαν σήμερα οι διαβουλεύσεις σε επίπεδο παραγόντων και νομικού επιτελείου της ΠΑΕ, όπως και οι σχετικές κινήσεις και επαφές, με στόχο το συντονισμό των ενεργειών για την δικαίωση.
Πρωτεύει η ...
θετική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας, όμως η προετοιμασία σχετικά με την διαδικασία, που θα ακολουθηθεί για την περαιτέρω δικαίωση, η οποία έχει να κάνει με την αδειοδότηση της ΠΑΕ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Οι νομικοί της ΠΑΕ Ηρακλής φρονούν ότι έχουν εντοπίσει την οδό δια της οποίας θα φτάσουν σε απόφαση ανατροπής και σε αυτό το θέμα και δηλώνουν ότι, την κατάλληλη στιγμή, θα είναι έτοιμοι να προβούν σε καθοριστικές κινήσεις.
Γνωρίζουνε ωστόσο πως κάθε μέρα που περνάει τους φέρνει ολοένα και πιο κοντά στην προσεχή Τρίτη (31/05) που θα είναι η τελευταία μέρα για την υποβολή των υπομνημάτων και ακολούθως την επομένη είναι να λάβει χώρα η έκδοση της απόφασης μετά την εκδίκαση της περασμένης Τετάρτης στο Γουδί.
blogger hit counter