tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Παιδιά τριτέκνων της Τρίπολης πάνε στις Βρυξέλλες!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Παιδιά τριτέκνων της Τρίπολης πάνε στις Βρυξέλλες!

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη
Την πόλη των Βρυξελλών θα επισκεφθεί εντός του καλοκαιριού ομάδα παιδιών τριτέκνων οικογενειών της Τρίπολης και των όμορων Δήμων που είναι μέλη του τοπικού Συλλόγου. Η απόφαση για το ταξίδι ελήφθη χθες στην Αθήνα και εξασφαλίστηκε με παρέμβαση του ευρωβουλευτή Θεόδωρου Σκυλακάκη μετά από σχετική πρόταση της διοίκησης του Συλλόγου τριτέκνων. Το ταξίδι θα έχει ...
εκπαιδευτικό χαρακτήρα και τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία συνεδρίαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Ο Έλληνας ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης πήρε την πρωτοβουλία αυτή θέλοντας να βοηθήσει το Σύλλογο των τριτέκνων και να στείλει στις Βρυξέλλες παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ένα τέτοιο ταξίδι. Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού συζητήθηκαν χθες στο γραφείο του ευρωβουλευτή στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου του Συλλόγου των τριτέκνων Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου και του Θεόδωρου Σκυλακάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν το μέλος του Δ.Σ. των τριτέκνων Θάνος Ανδρουτσόπουλος και ο συμπατριώτης μας, στενός συνεργάτης του ευρωβουλευτή, Νίκος Παγώνης.
Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Συλλόγου τριτέκνων οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος δήλωσε: «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ευρωβουλευτή Θ. Σκυλακάκη για την προσφορά του προς το Σύλλογο μας. Αυτό τα ταξίδι στις Βρυξέλλες, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά τριτέκνων να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Τόσο για τη συνάντηση με τον ευρωβουλευτή όσο και για την πολύτιμη βοήθεια του προς το Σύλλογο μας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον φίλο Νίκο Παγώνη που πάντα βρίσκεται δίπλα μας και παλεύει μαζί μας για να καλυτερέψει τις συνθήκες διαβίωσης των μελών μας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης τάχθηκε υπέρ των τριτέκνων στον αγώνα που κάνουν για πλήρη εξομοίωση με τους πολύτεκνους και δήλωσε ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να διατηρηθούν τα τριτεκνικά και τα πολυτεκνικά επιδόματα και να ενισχυθούν περισσότερο από την πολιτεία οι πολυμελείς οικογένειες της χώρας.
blogger hit counter