tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μέτρα ασφαλείας για τον Μύλο της παραλίας του Αγίου Ανδρέα στην Κυνουρία!

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μέτρα ασφαλείας για τον Μύλο της παραλίας του Αγίου Ανδρέα στην Κυνουρία!


Μελέτη για τη λήψη μέτρων προστασίας των λουομένων και των επισκεπτών στον «Μύλο» της παραλίας Αγίου Ανδρέα, θα εκπονηθεί από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αναφέρθηκε ότι το θέμα είναι κατεπείγον και ότι ...
η απόφαση πρέπει να προωθηθεί άμεσα στις συναρμόδιες υπηρεσίες για την έγκριση της κατασκευής των έργων προστασίας.
Στην εισήγησή του, ο Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, τόνισε: «Μετά την επιστολή που λάβαμε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ανδρέα, σχετικά με την επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον «Μύλο» της παραλίας Αγίου Ανδρέα, το δημοτικό μας συμβούλιο πρέπει να λάβει απόφαση ώστε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της επικινδυνότητας.
Για το λόγο αυτό εισηγούμαι στο δημοτικό συμβούλιο τα παρακάτω :
1) να αναθέσει στην τεχνική υπηρεσία του δήμου την εκπόνηση της μελέτης σχετικά με τη λήψη μέτρων προστασίας των λουομένων και των επισκεπτών.
2) Να εκφράσει τον επείγοντα χαρακτήρα του θέματος, ώστε να προωθηθεί άμεσα στις συναρμόδιες υπηρεσίες για την έγκριση της κατασκευής των έργων προστασίας.
Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Πολυμενάκος Νικόλαος είπε ότι δεν υπάρχει λύση αναστήλωσης.
Ο αρχηγός της πλέον ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Αδάμης Παναγιώτης, προτείνει να προχωρήσει η διαδικασία αναστήλωσής του.»
blogger hit counter