tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εξέλιξη - "βόμβα" για τα έργα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Εξέλιξη - "βόμβα" για τα έργα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!


Προ ημερών, όταν ήρθε στην Τρίπολη ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, ανακοινώθηκε ότι η επιτροπή που δημιουργήθηκε για τα έργα «επέκτασης, αναδιαρρύθμισης, ανακαίνισης του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης» έχει παραδώσει ήδη το πόρισμα της στο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο και ότι σύντομα θα υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες.
Νεότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό κάνουν λόγο για ...
σημαντικές εξελίξεις που θα δρομολογηθούν, εξαιτίας του περιεχομένου αυτού του πορίσματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο κινδυνεύει να μπει στη λεγόμενη «κατηγορία 2» και να απενταχθεί από το πρόγραμμα χρηματοδότησής του!
Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ληφθεί απόφαση (αν δεν έχει ήδη γίνει) για παύση πληρωμών για το έργο αυτό!
Είναι αλήθεια πάντως ότι η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του έργου, διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα μιλάμε για μία αρνητικότατη εξέλιξη για το Νοσοκομείο και όχι μόνο.
Είναι δεδομένο πάντως ότι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό, εξελίξεις που θα καθορίσουν αν θα παύσει ή αν θα συνεχιστεί η ροή χρηματοδότησης του έργου και επιπλέον αν το πόρισμα, θα διαβιβαστεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη…
blogger hit counter