tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο Οδυσσέας στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο Οδυσσέας στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Ανδρέα, πραγματοποιήσε σήμερα το πρωί ο κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, δώρισε, προσωπικά, στο σχολείο έναν υπολογιστή και έναν βιντεοπροβολέa (projector) και στα παιδιά του νηπιαγωγείου από ένα βιβλίο.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, που κάνει τέτοιες δωρεές στα σχολεία της Αρκαδίας, κάθε Φθινόπωρο, Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι, συναντήθηκε αργότερα με τους δασκάλους και μίλησε μαζί τους, τόσο για εκπαιδευτικά ζητήματα, όσο και γενικότερα για τα θέματα που απασχολούν, σήμερα, όλη την κοινωνία. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έκανε λόγο για την σπατάλη που γίνεται στο δημόσιο τομέα, για το καλό παράδειγμα που πρέπει να δείχνουν όλοι, αλλά και για την ανάγκη εξεύρεσης κοινής συνισταμένης, σε επίπεδο κορυφής, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
Οι εκπαιδευτικοί του 7/θ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα – Πραστού εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για την προμήθεια ενός φορητού υπολογιστή (laptop) & ενός βιντεοπροβολέα (projector), για τις ανάγκες του Σχολείου μας.
Εκ μέρους των εκπαιδευτικών
Ο Διευθυντής
Αραχωβίτης Μιχαήλ
blogger hit counter