tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Με κλήρωση τα παιδιά των τριτέκνων που θα πάνε στις Βρυξέλλες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Με κλήρωση τα παιδιά των τριτέκνων που θα πάνε στις Βρυξέλλες



Από το Σύλλογο Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων ανακοινώνεται ότι προκειμένου να γίνει η κλήρωση για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου που θα ταξιδέψουν δωρεάν το καλοκαίρι στις Βρυξέλλες και θα ...
παρακολουθήσουν μία συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι 15 Ιουνίου 2011.
Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι τρίτεκνοι που είναι μέλη του Συλλόγου, που είναι οικονομικά εντάξει ( δηλαδή  έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το 2011) και έχουν παιδιά που φοιτούσαν φέτος στις τρεις τάξεις του Λυκείου ( δηλ. που έχουν γεννηθεί τις χρονολογίες 1993,1994 και 1995 )
Τόσο ο ακριβής αριθμός των παιδιών των τριτέκνων που θα συμμετάσχουν στην 4ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στις Βρυξέλλες όσο και η ημερομηνία του ταξιδιού θα ανακοινωθούν σύντομα από το Σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ταξίδι διοργανώνεται από το Ευρωκοινοβούλιο και τα παιδιά θα συνοδεύονται από 2 τουλάχιστον μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας καθώς και από Έλληνες ευρωβουλευτές μαζί με παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα.
Για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην κλήρωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους του Συλλόγου και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να αναφέρει την ημερομηνία γέννησης των παιδιών που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 1 έως 15 Ιουνίου καθημερινά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα και Τρίτη Πέμπτη 10 με 12 το μεσημέρι. Τα γραφεία βρίσκονται στην Τρίπολη: 28ης Οκτωβρίου και Β. Οικονομίδου γωνία.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές αυστηρά μέχρι τις 15 Ιουνίου 2011 και μόνο για τα παιδιά των μελών μας που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το 2011. Παράλληλα με την αίτηση για το ταξίδι μπορείτε να κάνετε την εγγραφή ή την ανανέωση της κάρτας σας μέχρι όμως την παραπάνω ημερομηνία.
blogger hit counter