tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σήμερα στις 4.00 ξεκινά το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Σήμερα στις 4.00 ξεκινά το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης!

Τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αλεξόπουλου Παναγιώτη» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, θα γίνει η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα :

  1. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΗΣ ΣΤΟ 12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ».
  2. Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Ανάπλαση πλατείας νέας δημοτικής αγοράς».
  3. Διαγραφή ποσού λόγω διπλοχρέωσης στην επιχείρηση της ομορρύθμου εταιρίας με την επωνυμία Δ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΚΟΣ – Π. ΚΟΚΚΩΝΗΣ – ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΟΕ .
  4. Παραχώρηση Δημοτικού κτιρίου για τη στέγαση Αγροτικού Ιατρείου στην Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου.
  5. Παραχώρηση Δημοτικού κτιρίου για τη στέγαση Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου στην Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου.
  6. Έγκριση των αποφάσεων απολογισμών των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών περί εσόδων και εξόδων οικ. έτους 2010 των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Τρίπολης σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 12 της με αριθμό 6447/21.2.1991 Κ.Υ.Α των Υπουργών Οικονομικών Εσωτερικών και Εθνικής Παιδείας.
  7. Έγκριση κατανομής του υπόλοιπου ποσού των 371.732,04 ΕΥΡΩ από τις επιχορηγήσεις του ΥΠ.ΕΣ. για λειτουργικές δαπάνες σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  8. Ψήφιση πιστώσεως περί επιχορήγησης της «Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση  και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) - Παράρτημα Ακαδίας».
  9. Ψήφιση πιστώσεως περί επιχορήγησης του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Αρτεμισίου.
  10. Ψήφιση πιστώσεως περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψηλής βρύσης.
  11. Ψήφιση πιστώσεως περί επιχορήγησης του Συλλόγου Φιλοπρόοδων Ασέας.
  12. Ψήφιση πιστώσεως περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Περθωρίου.
  13. Αποδοχή των όρων της υπ’ αριθμ. 1135/17-05-2011 Απόφασης Ένταξης Πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων νήσων» του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Πετρινού»
  14. Υποβολή πρότασης για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων» του έργου: «Διαμόρφωση πεζοδρόμων Εθνικής Αντίστασης και Τάσου Σεχιώτη (Τζ. Κέννεντυ)».
  15. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση κοινοτικού γραφείου τ.δ. Παλλαντίου του Δήμου Τρίπολης».
  16. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στο τ.δ. Μάκρης».
  17. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση δημοτικού κτιρίου πολιτιστικού κέντρου τ.δ. Σκοπής του Δήμου Τρίπολης».
  18. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων τ.δ. Μερκοβουνίου του Δήμου Τρίπολης».
  19. Έγκριση της με αριθμ. 16/2011 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας  Ζωής σχετικά με την αίτηση της εταιρίας με την επωνυμία «ΠΕΛΑΝ Α.Ε» για την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με το Δήμο Τρίπολης για την ανακύκλωση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων.
  20. Περί αποδοχής ποσού 579.196,19 ΕΥΡΩ, που κατανεμήθηκε στο Δήμο Τρίπολης από το ΥΠΕΣΔΑ για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών δαπανών (άρθρο 27 του Ν. 3756/2009).
  21. Καθορισμός κατανομής χρηματοδότησης του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης.
  22. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή πεζοδρομίων».
  23. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση και μετατροπή Δημοτικού Σχολείου Μερκοβουνίου του Δήμου Τρίπολης σε πολιτιστικό κτίριο».
  24. Παράταση μίσθωσης του ακινήτου της Κ.ΤΕΛ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Α.Ε., στο οποίο στεγάζεται η Δ/νση Πολεοδομίας-Χωροταξίας του Δήμου Τρίπολης.
  25. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου : Ίδρυση Μουσείου Δασικής Ιστορίας Μαινάλου, στο ΔΔ Χρυσοβιτσίου (α΄Φάση) Δ Φαλάνθου»
  26. Λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων έτους 2011 του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος.
  27. Ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης σύμφωνα με την με αριθμό 16852/2011 (ΦΕΚ Β΄ 661/20.04.2011) «Πρότυπος κανονισμός λειτουργίας δημοτικού συμβουλίου»  Υπουργική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
  28. Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου δύο μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007.
  29. Συγκρότηση επιτροπής καταρτισμού Μητρώων Αρρένων για έτος 2010.
  30. Ψήφιση πιστώσεως περί επιχορήγησης του Προοδευτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μερκοβουνίου.\
  31. Ψήφιση πιστώσεως περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζίβα.
  32. Διόρθωση της με αριθ. 147/2011 Α.Δ.Σ. και ψήφιση πίστωσης για την επιχορήγηση του Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».
  33. Ψήφιση πίστωσης του Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης.
  34. Ψήφιση πίστωσης του Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Χορωδία Τρίπολης.
  35. Ψήφιση πίστωσης για την επιχορήγηση του Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ"
  36. Ψήφιση πίστωσης για την επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».
  37. Ψήφιση πίστωσης περί επιχορήγησης της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας.
  38. Διοργάνωση εκδήλωσης για τον εορτασμό της ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ.
  39. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη γενομένων δαπανών κατά την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης με τον Κωνσταντίνο Σφυρή σε συνεργασία με το Μουσικό Γυμνάσιο με θέμα «ΚΑΝΤΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στις 20 Μαρτίου 2011.
  40. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη γενομένων δαπανών κατά την πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού της μνήμης των πολιούχων της Πόλης Αγ. Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου.
  41. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη γενομένων δαπανών κατά την πραγματοποίηση τελετής μνήμης των πεσόντων αεροπόρων στην Επισκοπή Τεγέας.
  42. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη γενομένων δαπανών κατά την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Ρίψεων Τρίπολη 2011 στις 14 Μαίου 2011.
  43. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη γενομένων δαπανών κατά την πραγματοποίηση εκδήλωσης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της Μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Βαλτέτσι στις 15 Μαίου 2011.
  44. Ψήφιση πίστωσης για την πραγματοποίηση του ετήσιου αθλητικού τουρνουά Μπάσκετ «3 με 3» στις 2 και 3 Απριλίου 2011.
  45. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη γενομένων δαπανών κατά την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στις τοπικές κοινότητες Δήμου Τρίπολης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2011.
  46. Ψήφιση πίστωσης για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων στην Τοπική Κοινότητα Κάψια Δήμου Τρίπολης στις 9 Μαίου 2011.
  47. Ψήφιση πίστωσης για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου Δήμου Τρίπολης στις 8 Μαίου 2011.
  48. Ψήφιση πίστωσης για την αντιμετώπιση γενομένων δαπανών της εκδήλωσης εορτασμού της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στις Καλτεζές στις 29 Μαίου 2011.
  49. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη γενομένων δαπανών κατά την πραγματοποίηση εκδηλώσεων εορτασμού της εθνικής επετείου της Μάχης των Ελλήνων στο Λεβίδι στις 8 Μαίου 2011.
blogger hit counter