tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Να πάψουν κάποιοι να χρησιμοποιούν τους πεζόδρομους σαν να είναι προσωπικά τους τσιφλίκια»!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Να πάψουν κάποιοι να χρησιμοποιούν τους πεζόδρομους σαν να είναι προσωπικά τους τσιφλίκια»!

Για την παράταξη «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη» οι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης Αντζά Εύα και Κοττής Βασίλης ανακοίνωσαν ότι κατέθεσαν σήμερα πρόταση για σύσταση κανονισμού λειτουργίας πεζόδρομων και πλατειών.
Ουσιαστικά, αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει το πρόσφατο ρεπορτάζ του blog για την ανάγκη να μπει τάξη στους κοινόχρηστους χώρους της Τρίπολης (εδώ).
Το δελτίο τύπου για το θέμα αυτό αναφέρει:

«Πιστοί στην θέση μας για ουσιαστικές και πάντα προς όφελος της πόλης  παρεμβάσεις κατά την σημερινή συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας καταθέσαμε πρόταση για σύσταση κανονισμού λειτουργίας πεζόδρομων και πλατειών.
Στόχος της ενεργείας μας αυτής είναι να μπορέσει κάποια στιγμή να μπει μια τάξη σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας έτσι ώστε να είναι λειτουργικοί και εύχρηστοι από όλους τους συμπολίτες μας.
Να υπάρξουν επιτελούς οι κανόνες αυτοί που δεν θα επιτρέπουν σε κανέναν να χρησιμοποιεί τους δημόσιους και κοινοχρήστους χώρους της Τρίπολης αυθαίρετα και σαν να είναι προσωπικά τους τσιφλίκια.
Είμαστε ιδιαιτέρα χαρούμενοι που η πρόταση μας έτυχε της θετικής αποδοχής από το σύνολο  των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και από την διαβεβαίωση του προέδρου ότι η πρόταση μας θα είναι θέμα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση.


Για την παράταξη



Αντζά  Εύα             Κοττής Βασίλης"
blogger hit counter