tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εκδρομή ετοιμάζουν οι τρίτεκνοι της Τρίπολης στη γειτονική Αργολίδα!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Εκδρομή ετοιμάζουν οι τρίτεκνοι της Τρίπολης στη γειτονική Αργολίδα!


Μονοήμερη εκδρομή στο Νομό Αργολίδας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 ο Σύλλογος Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ...
οι εκδρομείς το πρωί θα επισκεφθούν το μοναστήρι της Αγίας Μόνης που βρίσκεται κοντά στο Ναύπλιο και αφού παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία αμέσως μετά θα κατευθυνθούν προς την Επίδαυρο και θα παραμείνουν για αρκετή ώρα στον αρχαιολογικό χώρο και στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.
Το μεσημέρι της Κυριακής οι εκδρομείς θα φάνε στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου και το απόγευμα θα απολαύσουν τον καφέ τους στην παραλία του Ναυπλίου.
Δηλώσεις συμμετοχής για την παραπάνω εκδρομή θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας, δηλ. κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ( 6 με 8 το απόγευμα ) και κάθε Τρίτη και Πέμπτη (10 με 12 το μεσημέρι).
Η τιμή συμμετοχής κατά άτομο είναι μόνο 10 ευρώ για να δοθεί η ευκαιρία σε πολλά μέλη μας να απολαύσουν αυτή την εκδρομή και να περάσουμε όλοι μαζί μία ξεκούραστη, ευχάριστη και εκπαιδευτική εκδρομή στην πανέμορφη Αργολίδα.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση από Τρίπολη έξω από το δικαστήριο στις 8.00 το πρωί.
Φιλοξενία στο μοναστήρι της Αγίας Μόνης.
Επίσκεψη το μεσημέρι στον αρχαιολογικό χώρο και στο θέατρο στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου.
Καφές το απόγευμα στην παραλία του Ναυπλίου.
Επιστροφή στην Τρίπολη το βράδυ.
Τιμή συμμετοχής κατά άτομο: 10 ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γι' αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έγκαιρα να κρατήσουν τις θέσεις τους.
blogger hit counter