tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Φέρτε μου στοιχεία και θα ξεκινήσω έλεγχο"!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

"Φέρτε μου στοιχεία και θα ξεκινήσω έλεγχο"!


Σήμερα, έφτασε τελικά στο γραφείο του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου, το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το οποίο το αρμόδιο Υπουργείο ζητά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να προβεί σε ενέργειες, για τον έλεγχο των στοιχείων της απογραφής του Δήμου Τρίπολης.
Στο σημείο αυτό, να ...
υπενθυμίσουμε ότι στις 17 Μαΐου ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σάββας Σαββάκης είχε στείλει έγγραφο προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με το οποίο ζητούσε έλεγχο για τα στοιχεία της απογραφής.
Δέκα ημέρες μετά (27 Μαΐου), το Υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να ασχοληθεί με το αν πρέπει να ελεγχτούν τα στοιχεία της απογραφής του Δήμου Τρίπολης.
Αυτό το έγγραφο έφτασε σήμερα στο γραφείο του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Άμεσα, ο Τάσος Αποστολόπουλος έστειλε επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Τρίπολης Σάββα Σαββάκη με το οποίο τον ενημερώνει ότι οι καταγγελίες του είναι σοβαρές, αλλά στηρίζονται σε φήμες και για να προχωρήσει αυτός ο έλεγχος, πρέπει να κατατεθούν συγκεκριμένες στοιχεία.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο blog «Καλημέρα Αρκαδία», ο Τάσος Αποστόλοπουλος, από τη στιγμή που θα σταλούν συγκεκριμένα στοιχεία από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης, θα δοθεί αυτόματα εντολή για έλεγχο στο Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας; Διοίκησης.
blogger hit counter