tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης



Από το Εργατικό Κέντρο ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα γίνει συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.
Η ανακοίνωση του ΕΚΑ αναφέρει:
«Το νέο πακέτο μέτρων «Σοκ και Δέος» κυβέρνησης - εργοδοσίας - τρόικας έρχεται να ομολογήσει με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής για την έξοδο από την κρίση και να αποκαλύψει τον πραγματικό στόχο της επίθεσης που δεν είναι άλλος από την πλήρη αναίρεση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
Παράλληλα προχωρά η εκποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και μαζί μ’ αυτήν τα δικαιώματα των εργαζομένων τους, βάζοντας στο εκτελεστικό απόσπασμα βασικά κοινωνικά αγαθά.
Τα συνδικάτα αντιμετωπίζουν δυναμικά τη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική θύελλα εκποίησης των Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών με κεντρικό και κοινό σύνθημα «ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ» και με 24ωρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ στις 9-6-2011 ημέρα Πέμπτη.
Με την αποφασιστικότητα και την αλληλεγγύη μας μπορούμε να νικήσουμε.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις  ΔΕΚΟ  να ξεσηκωθούν, να αντισταθούν, να συμμετέχουν στην απεργία ,να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρόν στην Συγκέντρωση.»
Πηγή φωτογραφίας - http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com
blogger hit counter