tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απορρίφθηκε η πρόταση Παυλή – Γεωργακόπουλου για πλήρη έλεγχο στο Δήμο Τρίπολης

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Απορρίφθηκε η πρόταση Παυλή – Γεωργακόπουλου για πλήρη έλεγχο στο Δήμο Τρίπολης


Η πρόταση που τέθηκε αλλά δεν ψηφίστηκε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν να γίνει πλήρης, καθολικός έλεγχος, χωρίς κανένα περιορισμό για όλα τα προηγούμενα χρόνια στους πρώην Δήμους που συνενώθηκαν και δημιούργησαν το νέο Δήμο Τρίπολης. Την πρόταση αυτή έθεσαν (ο καθένας με δική του πρόταση, αλλά επί της ουσίας συμφωνήσαν) ο Δημήτρης Παυλής και Κώστας Γεωργακόπουλος.
Αυτό που είπε ...
ο Δ. Παυλής ήταν ότι δεν πρέπει να μένουν σκιές και να αιωρούνται κατηγορίες εναντίον προσώπων και  υπογράμμισε ότι «όποιος είναι καθαρός, δεν έχει να φοβηθεί κάτι». Ο Κώστας Γεωργακόπουλος τόνισε ότι δεν στέκεται στις καταγγελίες και προσέθεσε ότι πρέπει να γίνει πλήρης έλεγχος, για να ξεκινήσει από «καθαρή βάση» ο νέος Δήμος Τρίπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ της πρότασης, εκτός από τους συμβούλους των παρατάξεων Παυλή και Γεωργακόπουλου, ψήφισε υπέρ και ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Πεπόνης (εκλεγμένος με την παράταξη Δελφάκη), αλλά και τρεις σύμβουλοι από την παράταξη του Δημάρχου.
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής και οι Γιώργος Σαμαρτζής και Ιωάννης Κατσίρης.
Στην τοποθέτηση του, ο Γ. Καρλής είπε ότι δεν θέλουμε να κουκουλώσουμε τίποτα και ότι δεν θέλει κάποια στιγμή οι «αγανακτισμένοι» να στραφούν εναντίον των δημοτικών συμβούλων!
Ο Γιώργος Σαμαρτζής είπε ότι κάποιοι πρώην Δήμαρχοι προκύπτει από στοιχεία της απογραφής ότι παρανόμως δεν εισέπραξαν βεβαιωμένες οφειλές και έχουν ευθύνη.
blogger hit counter