tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας με Αστέρα Τρίπολης

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας με Αστέρα Τρίπολης

http://www.lamiareport.gr

Το «τραίνο» της Ακαδημίας πάτησε τα χώματα του Μοριά, πολιορκώντας την Τρίπολη με τα αστέρια της και μάλιστα επιτυχώς. Η διοίκηση του Αστέρα, έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τα Αστέρια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας και σύμφωνα με της δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της κ. Νίκου Καπόγιαννη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ενδιαφέρεται για την απόκτηση ...

ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας και την έναρξη άμεσης συνεργασίας μιας και το επίπεδο της Ακαδημίας αξιολογήθηκε ως υψηλό και μάλιστα υπερθετικού βαθμού, όπως δήλωσε!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Ακαδημίας έπαιξε δύο φιλικά παιχνίδια ένα στις ηλικίες 1996-1997 και ένα στις ηλικίες 1994-1995 με τις αντίστοιχες ομάδες του Αστέρα Κ17 και Κ20.

Αστέρας Τρίπολης Κ17-Ακαδημία (96-97): 2-0


Στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Λαμίας ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης σε ένα αγώνα όπου οι μικροί της Ακαδημίας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ είχαν δύο δοκάρια με τον Μ. Καραναστάση και χαμένο πέναλτι με τον Χρ. Παύλου.


Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας (Ρήγας Ηλίας)
: Γιοβάς, Τσάκαλος, Παύλου, Κατσαράς, Χάψας, Τεμπέλης, Μαργαρίτης, Καλιακούδας, Παπαποστόλου, Παπανικολάου, Καραναστάσης, Λαθύρης, Καρφής, Αφράτογλου, Πλατανιάς, Μπουργανός, Πέπερας.


Αστέρας Τρίπολης Κ20-Ακαδημία (94-95): 2-2


Η ομάδα της Ακαδημίας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, προηγήθηκε με γκολ που σημείωσε ο Τσόφλιος κάνοντας το 0-1, ενώ ισοφάρισε και στο τελικό 2-2 με τον Μαλισσόβα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι Λαμιώτες έπαιξαν καλύτερα από τον Αστέρα αποδίδοντας σύγχρονο ποδόσφαιρο δείχνοντας στοιχεία μιας καλά δουλεμένης ομάδας σύμφωνα πάντα και με τα σχόλια των προπονητών του Αστέρα.


Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας (Τσαπραζλής Κων/νος)
: Ράμα J, Ράμα A, Μπλέντζας, Ταμάμης, Κοτρώνης, Καραναστάσης, Μυκονιάτης, Γέμελος, Τσόφλιος, Ζωγλοπίτης, Δημητρόπουλος, Κορέτα, Μαδούρας, Μούτσελος, Αλεξίου, Νάσιος, Μαλισόβας, Τάμπου, Πανουργιάς.
blogger hit counter