tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Στη Σκύρο ταξιδεύει ο "Ορφέας" Τρίπολης!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Στη Σκύρο ταξιδεύει ο "Ορφέας" Τρίπολης!



Το ερχόμενο τριήμερο 11-12-13 Ιουνίου 2011 η Μικτή χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης θα επισκεφθεί τη Σκύρο για ένα πανηγυρικό οδοιπορικό. Συγκεκριμένα την Κυριακή το πρωί η ...
ανδρική χορωδία, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα θα ψάλλει στη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των εισοδείων  της Θεοτόκου της Σκύρου όπου η χορωδία θα αποδώσει την τετράφωνη λειτουργία του Θεμ. Πολυκράτη.
Το απόγευμα της Κυριακής στις 21.00 στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Σκύρου η Μικτή χορωδία θα από δώσει ένα ρεπερτόριο που ξεκινάει από την αναγέννηση μέχρι τη σύγχρονη χορωδιακή εποχή. Το πρόγραμμα θα κλείσει με τη Μικτή χορωδία και την ορχήστρα «Εν χορδαίς Ορφέα» όπου ετοίμασε ο μουσικός κ. Τάσος Ψαρρός για να αποδώσουν μια σειρά γνωστών τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη και Μίκη Θεοδωράκη.
Ο «Ορφέας» ευχαριστεί  το Δήμο Σκύρου, την 135 Σμηναρχία Μάχης και το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ., ο οποίος κατάγεται από την Αρκαδία, για την πολύτιμη βοήθειά τους στο οδοιπορικό του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος στη Σκύρο.      
blogger hit counter