tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αφαίρεση πινακίδων για όσους παρκάρουν στον πεζόδρομο της «Φιλελλήνων»!

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αφαίρεση πινακίδων για όσους παρκάρουν στον πεζόδρομο της «Φιλελλήνων»!


Αγανακτισμένος καταστηματάρχης του πεζόδρομου «Φιλελλήνων» μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία και είπε ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και σκέφτονται να προσφύγουν στην Εισαγγελία. Διαμαρτύρονται για τα αυτοκίνητα τα οποία παρκάρουν καθημερινά πάνω στον πεζόδρομο, δημιουργώντας μίας σειρά, από προβλήματα. Οι καταστηματάρχες είπαν ότι θέλουν να βρεθεί μία λύση και θεωρούν ότι όλες οι δημοτικές αρχές τους κοροϊδεύουν.
Με τηλεφωνική του παρέμβαση, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Καρλής παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πόλη και τόνισε ότι ...
έχει παρθεί η απόφαση, από την προσεχή Δευτέρα, η Δημοτική Αστυνομία να αφαιρεί τις πινακίδες σε όλα τα οχήματα τα οποία θα παρκάρουν πάνω στον πεζόδρομο.
Οι πινακίδες θα κρατούνται για δέκα ημέρες.
 Όπως εξήγησε, ο Αντιδήμαρχος, αν και αυτό το μέτρο δεν έχει αποτέλεσμα, τότε θα μπουν μπάρες και θα δοθούν κλειδιά στην αστυνομία, την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, για έκτακτες περιπτώσεις.
blogger hit counter