tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ολοκληρώνεται σήμερα ο αγώνας Mountain Bike και Ορεινού τρεξίματος στο Λάδωνα!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώνεται σήμερα ο αγώνας Mountain Bike και Ορεινού τρεξίματος στο Λάδωνα!


Μετά την διοργάνωση του 1ου ΜΤΒ Circuit Γέρακα που είχε μεγάλη απήχηση τόσο στους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας όσο και σε ανθρώπους λιγότερο εξοικειωμένους με το mtb, οι ορεινές περιπέτειες συνεχίζονται με την διοργάνωση του 1ου mountain race στον Λάδωνα.
Το «1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE» θα είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αγώνας…
Πρόκειται για ένα διήμερο γεμάτο ορεινές δραστηριότητες στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Λάδωνα ποταμού στην περιοχή της Δάφνης Καλαβρύτων. Δύο ημέρες γεμάτες εκδηλώσεις που θα προσφέρουν σε κοινό και αθλητές προκλήσεις, θέαμα και συγκινήσεις.
Τη διοργάνωση του αγώνα υπογράφει η ίδια ομάδα που οργάνωσε το 1ο ΜΤΒ Circuit Γέρακα σε συνεργασία με την ECO ACTION και με την υποστήριξη της Δημοτικής ενότητας Παϊων του Δήμου Καλαβρύτων και του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Δάφνης.
Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία αλλά με περισσότερη εμπειρία πλέον από πλευράς διοργάνωσης , το 1ο  ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές.
Όλοι στον Λάδωνα στις 18 & 19 Ιουνίου!
Περισσότερα στο http://www.mtbxpert.gr/el/news2
blogger hit counter