tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αστέρας Τρίπολης- Συμφωνία με Φόρμικα

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αστέρας Τρίπολης- Συμφωνία με Φόρμικα

http://www.sportnet.gr

Η αγορά της λατινικής Αμερικής, και της Αργεντινής ειδικότερα, τροφοδοτεί διαρκώς με παίκτες τον Αστέρα Τρίπολης, όσο χρόνια αγωνίζεται η ομάδα στην SuperLeague, και σε αυτήν αποφάσισε να στραφεί η αρκαδική ΠΑΕ για να ...
καλύψει το κενό που άφησε ο Μπρούνο Ουριμπάρι. Ο τελευταίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες, αλλά όλα δείχνουν ότι ο αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Λαουτάρο Ρόκε Φόρμικα.
Ο Φόρμικα αναμένεται την Παρασκευή να είναι στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο παίκτης έχει ιταλικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου. Την τελευταία σεζόν είχε έξι εμφανίσεις στο Copa Libertadores και πέντε στην Apertura της Παραγουάης με την Σέρο Πορτένιο.
Ο νεαρός αμυντικός ήταν μέλος της ομάδας Νέων της Αργεντινής που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2005, όπου και αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 στη Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου και έμεινε μέχρι και το 2007. Ακολούθησαν μία σεζόν στη Σαν Λορέντζο, δύο στη Γοδόι Κρουζ, ενώ πριν τη Σέρο Πορτένιο είχε ένα σύντομο πέρασμα και από την Ουρακάν.
blogger hit counter