tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Ο Τατούλης πιέζει την αστυνομία να καταστείλει τις κινητοποιήσεις των πολιτών»

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

«Ο Τατούλης πιέζει την αστυνομία να καταστείλει τις κινητοποιήσεις των πολιτών»



Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», Θανάσης Πετράκος, ο οποίος συγκρούστηκε –για άλλη μια φορά- με τον Περιφερειάρχη, στο χθεσινό συμβούλιο, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του, ότι καταψήφισε την εισήγηση «διότι αποδείχθηκε ότι ο λόγος που ήρθε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν ήταν ούτε ...
η πολιτική προστασία των πολιτών της Πελοποννήσου από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές ούτε η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Ο λόγος ήταν να πιέσει πολιτικά ο κ. Περιφερειάρχης την ηγεσία της ΕΛΑΣ να καταστέλλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις των πολιτών για τα δίκαια αιτήματά τους.
Η κατ’ επανάληψη αναφορά του στους αγωνιζόμενους πολίτες των Αγίων Θεοδώρων ενάντια στις αποθήκες χημικών που έδωσε ο κ. Τατούλης άδεια οριστικής εγκατάστασης, αποδεικνύει την εκτίμησή μας.
Καλούμε την ηγεσία της ΕΛΑΣ να συνεχίζει να λειτουργεί στην Πελοπόννησο με δημοκρατική λογική και να αγνοήσει τις πολιτικές πιέσεις του κ. Περιφερειάρχη. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι πολίτες δίκαια κινητοποιούνται, διότι η αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόικας χειροτερεύουν καθημερινά τη ζωή τους.»
blogger hit counter