tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, να μας κλείσει τα σπίτια" (φωτογραφίες)!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, να μας κλείσει τα σπίτια" (φωτογραφίες)!


Μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις ιδιοκτητών ταξί στην Πελοπόννησο, έγινε σήμερα στην Τρίπολη. Περίπου 500 ιδιοκτήτες ταξί από νομούς της περιφέρειας έκαναν αρχικά πορεία και μετά συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου εκπρόσωποι των συνδικάτων ταξί επέδωσαν ψήφισμα στον Προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών Θ. Παναγιωτόπουλο και τον Σύμβουλο Επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
 

 Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος απουσίαζε, αφού βρισκόταν στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στην Πάτρα.
Η κινητοποίηση των ταξιτζήδων κύλησε ήρεμα, παρά τα υβριστικά συνθήματα τα οποία ακούστηκαν κατ’ επανάληψη, εναντίον του Υπουργού Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση.
Οι ιδιοκτήτες ταξί εγκαίρως ήρθαν σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, ούτως ώστε να διασφαλιστεί ότι η κινητοποίησή τους δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στη λειτουργία του Νοσοκομείου, το οποίο συστεγάζεται με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
blogger hit counter