tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Δεν έχουμε σχέση με τα στημένα» τόνισε ο Γ. Μποροβήλος

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν έχουμε σχέση με τα στημένα» τόνισε ο Γ. Μποροβήλος

Την αισιοδοξία ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα αθωωθεί εξέφρασαν οι άνθρωποι της πελοποννησιακής ΠΑΕ μετά την απολογία τους ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με αφορμή την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στους Αρκάδες από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ. Το κατηγορητήριο στηρίχθηκε στην κατάθεση του ...
Μάκη Ψωμιάδη στον ανακριτή, σύμφωνα με την οποία η ομάδα της Τρίπολης δωροδόκησε τον Ολυμπιακό Βόλου στο μεταξύ τους ματς του δεύτερου γύρου (2-1 είχαν επικρατήσει οι Αρκάδες).
Με επιστολή του στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας (το κείμενο διαβάστηκε από τον πρόεδρο του δικαιοδοτικού οργάνου πριν την έναρξη της υπόθεσης), ο Νικόλας Πατέρας διέψευσε κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που συνομιλούσε με τον πρώην "ισχυρό άνδρα" της Καβάλας. Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως "για μένα δεν υπάρχει υπόθεση", ωστόσο, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον πρόεδρο της πελοποννησιακής ΠΑΕ, Γιώργο Μποροβήλο.
"Δε γνωρίζω τίποτα ούτε για το ένα ούτε για το άλλο παιχνίδι (με Βόλο και Καβάλα). Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Είναι τέτοιες οι σχέσεις του Μποροβήλου με τον Μπέο που δεν χρειαζόταν να δωροδοκήσει ποτέ. Είναι στο πλαίσιο της κουτσομπολίστικης νοοτροπίας του Ψωμιάδη. Είναι αυτή η δουλειά του Ψωμιάδη να μιλάει στο τηλέφωνο και να κουτσομπολεύει", είπε στην κατάθεσή του, μεταξύ άλλων, ο διοικητικός ηγέτης της Παναχαϊκής και συνέχισε: "Γι’ αυτό έχουν τον Μποροβήλο πρόεδρο στον Αστέρα. Για να μην χρειάζεται να δίνει λεφτά δεξιά και αριστερά. Η διαφορά του Αστέρα από τις υπόλοιπες ομάδες του κυκλώματος είναι ότι έχουν βάλει λεφτά στην ομάδα. Θεωρώ ότι τα 500.000 είναι υπερβολικό ποσό για να έχει δοθεί».
Ο Αστέρας εκπροσωπήθηκε από τρεις δικηγόρους. Ο κ. Αζαριάδης είπε από την πλευρά του ότι "...το γκολ μπήκε στο 90’ ενώ από την Καβάλα χάσαμε 1-0. Ο Ψωμιάδης είναι άνθρωπος που θέλει να πουλάει εκδούλευση σε όλους", ενώ ο κ. Σουροβίκης χαρακτήρισε όλη την υπόθεση "...μυθεύματα του Ψωμιάδη". Τέλος, ο Αργύρης Λίβας πρόσθεσε: "Αρκεί να δείτε το γκολ στις καθυστερήσεις και θα καταλάβετε αν είναι στημένο".
Αισιόδοξος ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα αθωωθεί παρουσιάστηκε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος: "Αποδείχθηκε ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει καμία συμμετοχή για τα όσα κατηγορείται. Στο τέλος ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει αθωωτική απόφαση. Σέβομαι όμως τη δικαιοσύνη και δεν θέλω να την προκαταβάλω. Στην αίθουσα ουδείς μπόρεσε να πει κάτι για τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό με χαροποιεί. Οσο για αυτά που είπε ο κ. Κούγιας, δεν θέλω να τα σχολιάσω".



ΑΠΕ ΜΠΕ
blogger hit counter