tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ρυθμίστε τις οφειλές σας προς το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ρυθμίστε τις οφειλές σας προς το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας


Η ρύθμιση καταβολής κύριας οφειλής και προστίμων τρίτων προς τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, αποφασίστηκε ότι θα γίνεται, με τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις:

α) Ποσά κύριας οφειλής ως διακόσια πενήντα ευρώ (250,00 €) καταβάλλονται εφάπαξ με την καταβολή του δεκαπέντε τοις εκατό (15%) των προστίμων που αναλογούν σε αυτή, καθώς και του δέκα πέντε τοις εκατό (15%) των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
Β) Ποσά κύριας οφειλής ως πενήντα χιλιάδες ευρώ (50.000,00 €) δύναται να καταβάλλονται σε δέκα (10) ισόποσες μηνιαίες δόσεις με καταβολή του τριάντα τοις εκατό (30%) των προστίμων που αναλογούν σε αυτή, καθώς και του τριάντα τοις εκατό (30%) των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
γ) Ποσά κύριας οφειλής άνω των πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00 €) δύναται να
καταβάλλονται σε είκοσι (20) ισόποσες μηνιαίες δόσεις με καταβολή του τριάντα (30%) των προστίμων που αναλογούν σε αυτή, καθώς και του τριάντα τοις εκατό (30%) των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
δ) κάθε μία από τις δόσεις δεν μπορεί να είναι μικρότερη των εκατόν πενήντα ευρώ (150,00 €)
ε) στην περίπτωση που δηλώνεται εφάπαξ καταβολή, ο οφειλέτης μπορεί να εξοφλήσει την οφειλή του εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών από την υποβολή της αίτησης, με ταυτόχρονη προκαταβολή ποσού είκοσι τοις εκατό (20%) της ρυθμιζόμενης οφειλής του.
Με την πάροδο του εξαμήνου, εάν δεν καταβάλει το υπόλοιπο ποσό της οφειλής χάνει το ευεργέτημα της ρύθμισης.
Στην περίπτωση που αιτείται την καταβολή με δόσεις, η πρώτη δόση καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης, ενώ οι επόμενες καταβάλλονται ως την τελευταία εργάσιμη ημέρα καθενός εκ των επομένων μηνών. Η μη καταβολή δύο δόσεων, καθώς και η μη καταβολή της τελευταίας δόσης, εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία λήξης της, έχει ως συνέπεια την απώλεια του ευεργετήματος της ρύθμισης.
Ποσά που έχουν καταβληθεί για τις υπό ρύθμιση διαφορές δεν συμψηφίζονται ούτε
δημιουργούν απαίτηση επιστροφής
blogger hit counter