tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Λεωνίδιο, στη μνήμη των δύο νέων που χάθηκαν τόσο άδικα...

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Λεωνίδιο, στη μνήμη των δύο νέων που χάθηκαν τόσο άδικα...

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. Λεωνιδίου ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν, με τον αγώνα του κυπέλλου Αρκαδίας απέναντι στον Πανθυρεατικό.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το ...
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.30 στο δημοτικό γυμναστήριο Λεωνιδίου.
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Λεωνιδίου "ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ",εξέδωσε δελτίο τύπου στο όποιο αναφέρει τα εξής:
"θέλοντας να εκφράσουμε την συμμετοχή μας στο βαρύ πένθος, των οικογενειών Ιερέως Σταύρου Μπότσιου και Θεοδώρου Σπανού, για τον αδόκητο θάνατο των υιών τους Χρήστου και Πέτρου, αποφασίσαμε τα ακόλουθα:
1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προ της ενάρξεως της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνος Κυπέλλου της ΕΠΣ Αρκαδίας, την 17η Σεπτεμβρίου 2011, μεταξύ της ομάδος του Συλλόγου μας και του Πανθυρεατικού, Άστρους.
2. Κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνος, άπαντες οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας, που θα συμμετάσχουν, να φέρουν πένθιμο περιβραχιόνιο και
3. Να κατατεθεί δωρεά στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
Το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στην απόφαση αυτή, με δεδομένο ότι ο Αθλητισμός αγκαλιάζει την νεολαία και ότι, οι δυο άτυχοι νέοι που ήσαν έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους στην κοινωνία, ήταν φίλοι και συμμαθητές αθλητών, του Συλλόγου μας.
Ευελπιστούμε η απόφασή μας αυτή, να ευαισθητοποιήσει όλους μας, ώστε να μην ξαναζήσουμε παρόμοια συμβάντα, με τέτοια τραγικά αποτελέσματα.
Περισσότερο, ελπίζουμε ότι ο άδικος χαμός των δυο φίλων, θα γίνει αιτία ώστε οι νέοι μας να αντιληφθούν, το πόσο πολύτιμη είναι ζωή μας και πως διαγράφονται κίνδυνοι, να την απολέσουμε από την παραμικρή απροσεξία.
Ας είναι η μνήμη τους ζωντανή σε όλους μας".

http://www.leonidion.gr
blogger hit counter