tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Γνωμοδοτική επιτροπή μετανάστευσης συγκροτήθηκε στην Αρκαδία

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γνωμοδοτική επιτροπή μετανάστευσης συγκροτήθηκε στην Αρκαδία


Με σειρά αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου συγκροτήθηκαν πενταμελείς Γνωμοδοτικές Επιτροπές Μετανάστευσης.
Έργο των Επιτροπών είναι η διατύπωση γνώμης για τη χορήγηση ή ανανέωση της άδειας διαμονής του υπηκόου τρίτης χώρας. Προκειμένου να μορφώσει γνώμη, η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη τα προβλεπόμενα από τις επί μέρους διατάξεις του νόμου 3385/2005 στοιχεία και την εν γένει προσωπικότητα του υπηκόου τρίτης χώρας.
Η στελέχωσή της Επιτροπής, για την Αρκαδία, έχει ως ακολούθως:


► Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Πρόεδρος ορίζεται η Γιαννίκου Σταυρούλα, Προϊσταμένη του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Αρκαδίας, με αναπληρώτρια τη Φούκα-Μπάρκα Χρυσάνθη, Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Αρκαδίας.
Τακτικά μέλη ορίζονται οι:
- Λυμπέρη Μαρία, υπάλληλος του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Αρκαδίας, με αναπληρώτρια την Πίτσα Κλεονίκη, υπάλληλο του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Τρίπολης.
- Ασκούνη Χάιδω, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Αρκαδίας, με αναπληρώτρια την Παύλου Παναγιώτα, υπάλληλο του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Αρκαδίας.
- Δεδούση Ελένη, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Αρκαδίας, με αναπληρώτρια την Κωτσιοπούλου Μαρία, υπάλληλο του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Τρίπολης.
- Ζαχαρόπουλος Ζαχαρίας, Αστυνόμος του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, με αναπληρωτές τη Φαρμασώνη Κωνσταντίνα και Τζεμπετζή Κωνσταντίνα, Ανθυπαστυνόμους της ίδιας Διεύθυνσης.
Εισηγήτρια της Επιτροπής ορίζεται η Μπουντρούκα Νικολέττα, υπάλληλος του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Αρκαδίας, με αναπληρωτή τον Σωτηρόπουλο Νικόλαο, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Μπάρλα Σταματίνα, υπάλληλος του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Αρκαδίας.
blogger hit counter