tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, συνεδρίασε στις 11/9/2011 και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναλυτικά :
1)-Συζήτησε την εισήγηση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δ.Σ - σύμφωνα με την απόφαση 82/2011 – σχετικά με την υλοποίηση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών δρόμων στα Τ.Δ. Άστρους – Αγίου Ανδρέα –Παραλίου Άστρους και Μελιγούς» αναδόχου Ευάγγελου Μπουλουγούρη και αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα στο σώμα επιθεωρητών – ελεγκτών δημόσιας διοίκησης και στον επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου για κατασταλτικό έλεγχο.
2)-Αποφάσισε για την αναβάθμιση της μονάδας ΒΙΟ.ΚΑ. του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας από δευτεροβάθμια σε τριτοβάθμια και επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων εκροών για άρδευση πρασίνου της πόλης του Άστρους.
3) -Έλαβε κανονιστική απόφασης σχετικά με εποχιακές και μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην τοπική Κοινότητα Ξηροπηγάδου.
4) -Αποφάσισε τη διάλυση εργολαβίας «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων στην Τ.Κ.Ωριάς».
5)-Αποφάσισε για τη διόρθωση αποφάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου από 172 έως και 183/2011.
6) -Ενέκρινε τη μελέτη με αριθμό 4/2011 για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών δρόμων στην τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου – αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος.
7) -Ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την δωρεάν παραχώρηση προς χρήση ενός μηχανήματος προωθητήρα για 15 ημέρες, στο χρονικό διάστημα μέχρι 31/12/2011.
8)-Συγκρότησε επιτροπή για τον έλεγχο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.7 του άρθρου 80 του Ν.3463/2006.
9)-Διέγραψε κακώς βεβαιωθέντα τέλη βοσκής, άρδευσης, νεκροταφείου κλπ.
10) -Ενέκρινε την εκμίσθωση υδατοδεξαμενής Αγίου Πέτρου.
11)-Αναμόρφωσε τον προϋπολογισμό έτους 2011 για την προμήθεια οχημάτων.
12)-Συγκρότησε τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
13) -Αναμόρφωσε τον προϋπολογισμό έτους 2011, για την πληρωμή Ορκωτού Λογιστή για πληρωμή δαπάνης εκκαθάρισης Πολυδύναμου Κέντρου Πολιτισμού Οικοτουρισμού Δολιανών.
14)-Αναμόρφωσε τον προϋπολογισμό έτους 2011, για ενίσχυση Κ.Α. πληρωμής εργοδοτικών εισφορών.
15)-Ενέκρινε τον 1ο  Α.Π.Ε. του έργου «Ασφαλτόστωση τμήματος οδού Βασιλείου Δουζένη στην τοπική Κοινότητα Παραλίου Άστρους».
16)-Ενέκρινε την ονοματοδοσία οδού στην τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου.
17)-Ενέκρινε τον 1ο  ΑΠΕ και το 1ο  ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων στην τοπική Κοινότητα Μελιγούς».
18)-Διέγραψε βεβαιωθέν πρόστιμο από παράβαση Κ.Ο.Κ.
19)-Όρισε μέλος στην επιτροπή ελέγχου αιτήσεων και χορήγησης οικονομικού βοηθήματος από πιστώσεις του κληροδοτήματος Δημητρίου Ρωσσέτου, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Κων/νο Σίδερη.
20)-Ψήφισε πίστωση για την εξόφληση συμβολαιογραφικών εξόδων κληροδοτήματος Παναγιώτας Γιαννούκου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Γεώργιος – Αντιδήμαρχος.
21)-Ενέκρινε την αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή μελετών για εκτέλεση έργων από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2011.
22)-Ενέκρινε το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Αποκατάσταση Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους» μεταξύ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και Υπουργείου Πολιτισμού(25η Ε.Β.Α.Αρχαίας Κορίνθου) – εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή προγραμματικής σύμβασης.
23)-Αποφάσισε σχετικά με τη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους.
24)-Προσδιόρισε την αμοιβή δικηγόρου για το χειρισμό της υπόθεσης της εργοληπτικής επιχείρησης με την επωνυμία «Δικτύωση ΑΤΕ».
25)-Ανανέωσε την προγραμματική σύμβαση του Δήμου με τον ΟΑΕΔ.
26)-Όρισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Νοσοκομείου Καστρίου.
27)-Ρύθμισε τις οφειλές οφειλετών του Δήμου
blogger hit counter