tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εξέλιξη - "βόμβα" για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Εξέλιξη - "βόμβα" για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

 
Ούτε πέντε, ούτε δέκα, ούτε δώδεκα όπως είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες. Οι ομάδες στις οποίες θα ασκηθούν νέεες διώξεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είναι ...
15 και μάλιστα αναμένουν τη "λυπητερή" μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης!
 Ο κ. Αντανακάκης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm 94,6» διευκρίνισε ότι ανάμεσα στις κατηγορούμενες ΠΑΕ θα βρίσκονται και "2-3 της Σούπερ Λίγκας".
"Έχουμε 15 ομάδες σε αυτή τη φάση! Είναι νέες ομάδες, που δεν έχουν διωχθεί. Όχι, δηλαδή, η Ηλιούπολη. Καμία από αυτές που είχαν διωχθεί. Πάντως, μιλάμε για δέκα... χαρτόκουτες, γεμάτες στοιχεία. Πρέπει να τα κοιτάξεις όλα. Μιλάμε για μία πραγματικά ογκώδη δικογραφία. 
Η δική μας έρευνα βρίσκεται στην επεξεργασία όλων των στοιχείων και στη σύνταξη των κατηγοριών. Είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σίγουρα, την άλλη εβδομάδα θα ασκηθούν διώξεις. Είχαμε ορισμένες τεχνικής φύσεως δυσκολίες, για αυτό και καθυστερήσαμε. Ένα σωρό έγγραφα, καταθέσεις μαρτύρων, εκθέσεις της UEFA". 
Και βέβαια, νέεες... περιπέτειες αναμένεται να ζήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο αναπλ. εισαγγελέας ξεκαθάρισε ότι είναι πιθανό να υπάρξουν υποβιβασμοί: «Βεβαίως και μπορεί να έχουμε νέους υποβιβασμούς, αφού τα αδικήματα αφορούν δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό. Αυτές οι διατάξεις προβλέπουν και την ποινή του υποβιβασμού. Θα έχουμε ανακατατάξεις, αν και εφόσον, βέβαια, οι ομάδες που θα παραπέμψουμε, κριθούν ένοχες. Είναι και δυο-τρεις ομάδες από την Σούπερ Λίγκα».
blogger hit counter