tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τρίτη!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τρίτη!

 
Δελτίο με τη γενική πρόγνωση καιρού εξέδωσε η Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία και ισχύει και την προσεχή Τρίτη 27-09-2011.

Διαβάστε αναλυτικά…

Σάββατο 24-09-2011


Καιρός: λίγες αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και στα δυτικά κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι .

Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Κυριακή 25-09-2011


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα στα βορειοδυτικά ορεινά για μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 26-09-2011 και Τρίτη 27-09-2011


Καιρός: στα δυτικά αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό στα βορειοδυτικά ορεινά να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.
blogger hit counter