tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εκλογές ζήτησε ο Λυκουρέντζος από τη Λάρισα!

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογές ζήτησε ο Λυκουρέντζος από τη Λάρισα!

"Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός" δήλωσε σήμερα από τη Λάρισα ο γραμματέας της ΝΔ κ. Αλ. Λυκουρέντζος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα. Ο κ. Λυκουρέντζος ξεκαθάρισε ότι στόχος της ΝΔ "δεν είναι να εκβιάσει για τις εκλογές" και ...
υπογράμμισε παράλληλα ότι "δεν υπάρχει λόγος για την παραμονή μιας κυβέρνησης που έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα". Ο γραμματέας της ΝΔ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει νικήτρια και μάλιστα αυτοδύναμη στην επόμενες εκλογές και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει υπερπροσφορά υποψηφιοτήτων για τη λίστα του κόμματος στο ν. Λάρισας. Τέλος όσον αφορά τις αντιδράσεις της ΔΑΠ για την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, ο κ. Λυκουρέντζος υπογράμμισε ότι η "είναι υπερβολικές και αβάσιμες, αφού η ΝΔ δεν ψήφισε το άρθρο του νόμου που καταργεί τη συμμετοχή των σπουδαστών στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των πανεπιστημιακών οργάνων". 
Οι επαφές του κ. Λυκουρέντζου στη Λάρισα ολοκληρώθηκαν με επίσκεψη στο δήμαρχο Λάρισας κ. Κ. Τζανακούλη και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό.

Γ. Γιάτσιος
ert.gr
blogger hit counter