tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εικόνες από τη νυχτερινή ποδηλατάδα στην Τρίπολη!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Εικόνες από τη νυχτερινή ποδηλατάδα στην Τρίπολη!


Η ομάδα «Ζωή-Ποδήλατο», συνεπής στο ποδηλατικό ραντεβού της την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, διοργάνωσε μια όμορφη νυχτερινή βόλτα με ποδήλατα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









Η εκκίνηση έγινε από το…συνήθη χώρο συγκέντρωσης των ποδηλατιστών, την πλατεία Αγίου Βασιλείου Τρίπολης. Αν και είχε προηγηθεί βροχόπτωση τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αυτό δεν στάθηκε αρκετό να πτοήσει τους φίλους του ποδηλάτου, οι οποίοι με κέφι και διάθεση (όπως πάντα) έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών, καθιστώντας σαφές πλέον ότι η Τρίπολη έχει ανάγκη τους ποδηλατόδρομους, ώστε να γίνει πιο ανθρώπινη και λειτουργική.

Οι συμμετέχοντες, ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία Τρίπολης και υπό την διακριτική παρακολούθηση (για λόγους ασφαλείας) δύο συνεργείων της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής, έφτασαν στον Άγιο Κωνσταντίνο (Ματζαγρά), με ενδιάμεσες ολιγόλεπτες στάσεις και επιστροφή και πάλι στην Τρίπολη, όπου κατέληξαν στο κατάστημα “Zero”, για το καθιερωμένο πάρτι και ποτό.

Ξεχωριστή νότα στην πορεία αποτέλεσαν οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου, οι οποίοι, με οδηγό τη ζωντάνια και την εκρηκτικότητα του νεαρού της ηλικίας τους, με τραγούδια και συνθήματα, έβαλαν τη δική τους πινελιά στην όμορφη βραδινή βόλτα των ποδηλατιστών.

www.drt915.gr
blogger hit counter