tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Με γοργούς ρυθμούς η προετοιμασία του τουρνουά «Κολοκοτρώνεια» Tripolis Tennis Open 2011

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Με γοργούς ρυθμούς η προετοιμασία του τουρνουά «Κολοκοτρώνεια» Tripolis Tennis Open 2011


 Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των 2 τουρνουά tennis "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ" Tripolis tennis open 2011. Τόσο οι διοργανωτές AEK Τρίπολης και Tennis Cup όσο και ο συνδιοργανωτής Δήμος Τρίπολης δια του Νομικού του Προσώπου, καταβάλουν ...
πολύ καλές προσπάθειες, ώστε να παρουσιαστεί μια άρτια διοργάνωση από κάθε πλευρά, στο μεγαλύτερο σε αίγλη και συμμετοχές τουρνουά που έχει γίνει μέχρι τώρα στην Αρκαδία.
Τις επόμενες ημέρες θα βγουν στην δημοσιότητα οι λίστες με τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που έχουν δώσει τις προτάσεις τους για την διαμονή και την σίτιση των παιχτών που θα έρθουν στην Τρίπολη για τους αγώνες των "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΩΝ". 
 Οι εκπλήξεις για όσους συμμετέχουν θα είναι αρκετές, καθώς οι διοργανωτές έχουν επιφυλάξει αρκετές εκδηλώσεις για όσους επισκεφτούν την πόλη μας το συγκεκριμένο 8ήμερο.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις όπου θα πραγματοποιηθούν και τα 2 τουρνουά των "Κολοκοτρωνείων 2011" (Βαθμολογούμενο και μη).
blogger hit counter