tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: 33 καταστήματα έχουν καταθέσει αιτήσεις για τραπεζοκαθίσματα στο Δήμο Τρίπολης!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

33 καταστήματα έχουν καταθέσει αιτήσεις για τραπεζοκαθίσματα στο Δήμο Τρίπολης!


Σήμερα, στη «Διαύγεια» του Δήμου Τρίπολης αναρτήθηκαν 33 αιτήσεις καταστημάτων της Τρίπολης, τα οποία έχουν καταθέσει σχετικές αιτήσεις για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ


  1. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΡΑΜΠΑ Α.Ε. «GOODY΄S» (Πλ. Άρεως)»
  2. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Ρίμπα Ευάγγελου του Ευάγγελου (Πλ. Αγίου Βασιλείου 32)»
  3. « Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Παπαιωάννου Λαμπρινή του Τρύφωνα (Πλ. Κολοκοτρώνη 26)»
  4. « Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Κωτσίου Γεωργίου του Παναγιώτη (Πλ. Αγίου Βασιλείου 11)»
  5. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. «TEQUIERO» (Πλ. Άρεως 4)»
  6. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Τσούρνου Ηλία του Γεωργίου (Πλ. Κολοκοτρώνη 6)»
  7. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Κουτσουμπού Νικολάου του Θεοδώρου «PREGO» (Πλ. Άρεως 2)»
  8. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας εταιρείας Εξαρχος Γ. – Ελβανίδης Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. (Δαιδάλου 2)»
  9. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Χριστοφίλου Δήμητρα (Πανός 4)
  10. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας εταιρείας Καλομιτσίνη Π. – Αθανασιάδη Β. Ο.Ε. «HUNGRY» (Δεληγιάννη & Τ. Σεχιώτη 45)»
  11. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας εταιρείας Νταντουλη Σωτηρίου & ΣΙΑ Ο.Ε. «ΕSSENSE» (Δεληγιάννη 2)»
  12. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Μπότη Δημητρίου (Καλαβρύτων 46)
  13. « Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Κατσέλη Μαρία του Γεωργίου (Ξενίου Διός 1 ΟΣΕ)»
  14. « Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Νικολόπουλου Κανέλλου του Γεωργίου (Δαβιάς & Πετροπούλου 9)»
  15. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας εταιρείας Επ. Κοράκης – Μ. Τούντας Ο.Ε.»
  16. « Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας εταιρείας Φιλιππόπουλος Η.-Ασκούνης Δ. Ο.Ε. (ΕΑΤ ΜΕ)»
  17. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Παπαπέτρου Αντωνίου (Πλ. Αγ. Βασιλείου 9)»
  18. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Τούντα Γεωργίου του Ιωάννη(Πλ. Πετρινού)»
  19. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Χρυσός Σταύρος του Γεωργίου (ΜΠΡΙΚΙ)
  20. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΤΣΑΚΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε. (ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ)
  21. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Αγγελικής Σκαζά του Νικολάου (ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ)»
  22. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» (DOSEN)
  23. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΠΑΡΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.
  24. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Προκόπου Γεωργίου του Φωτίου (SAINT BILL΄S)
  25. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Κατσάνη Παναγιώτη του Ιωάννη (DIVINO)
  26. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας εταιρείας Τσουκάκη – Αθανασά Ο.Ε. (GREEN OLIVE)
  27. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Γιώργη Ανέστη (Πλ. Κολοκοτρώνη6-8)
  28. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Καλαμβοκά Βασιλείου του Χρήστου
  29. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας «Αθανασιαδης Θεόδωρος & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Ο Θόδωρος)
  30. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Τσάκου Αλεξίου του Γεωργίου
  31. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας «MAINALON RESORT ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΞΤΕ
  32. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας Κούρου Σωτηρίου του Δημητρίου
  33. Αίτηση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από το κατάστημα ιδιοκτησίας LISITSYNA MARINA του LEODIN
blogger hit counter