tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ξεκίνημα με ήττες για την παιδική ομάδα του Πανθυρεατικού

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνημα με ήττες για την παιδική ομάδα του Πανθυρεατικού


Άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανθυρεατικού για το παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Π.ΑΡΚΑΔΙΑΣ το Σάββατο 1/10/2011.
Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Λεωνιδίου η ομάδα του Πανθυρεατικού ηττήθηκε με 2-1 μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δημήτρη Κυρίου.
Η ...
ομάδα του Λεωνιδίου προηγήθηκε στο 10 λεπτό με πλασέ του Κατσικαδα Χ.Ο παίκτης ξεκίνησε την προσπάθεια του από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ και την ολοκλήρωσε με ιδανικό πλαισιώνω στο 8 λεπτό ο πολύ κάλος τερματοφύλακας του Λεωνιδίου είχε αποκρούσει σε τετ-α-τετ πλασέ του Φουφα Ν. Στο 20 λεπτό πάλι ο Χ. Κατσικαδας εκμεταλλευόμενος αδράνεια των αμυντικών του Πανθυρεατικού με φοβερό σουτ έκανε το 0-2. Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην ομάδα του Άστρους που έκανε την προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, στο 31 λεπτό ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία επέμβαση σε πλασέ του Χ. Λυτριβη, το ίδιο συνέβη στο 35 λεπτό σε σουτ του Η. Παπουλια, στο 40 λεπτό σε σουτ του Ν. Φουφα ο πορτιέρο του Λεωνιδίου έδιωξε σε κορνερ. Στο 50 λεπτό ο Χ. Λυτριβης με προβολή από κοντά κάνει το 1-2.Στο 55 λεπτό ο Ι. Πολυμενακος μέσα από την περιοχή σούταρε με δύναμη και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Λεωνιδίου, ενώ στο 56 λεπτό ο δαιμόνιος Κατσικαδας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανθυρεατικού Δ. Χασαπογιαννης. Στο 58 και στο 60 ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου έκανε άλλες δυο σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν με τους....

  ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ[ΛΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ]ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ-ΣΚΑΡΠΕΛΟΣ Ι-ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Η-ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ Γ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Η-ΜΠΑΡΛΑΣ Χ-ΛΥΤΡΙΒΗΣ Χ-ΦΟΥΦΑΣ Ν-ΚΑΨΑΛΗΣ Μ-ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ Π-ΜΠΟΥΖΙΟΣ Π. 
Αγωνιστήκαν ακόμη οι ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ Ι-ΛΥΤΡΙΒΗΣ Μ-ΔΙΚΑΙΟΣ Χ...
  ΛΕΩΝΙΔΙΟ[ΠΟΥΤΣΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ]..ΠΑΥΛΟΣ Ι-ΛΑΛΑΣ Κ-ΤΡΟΥΜΠΑΣ Γ-ΓΟΛΕΓΟΣ Π-ΧΕΛΙΩΤΗΣ Π-ΛΥΤΡΙΒΗΣ Ι-ΤΣΕΜΠΕΛΗΣ Δ-ΛΑΛΑΣ Η-ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΣ Χ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Π-ΛΑΤΣΗΣ Γ.
Αγωνιστήκαν ακόμη οι... ΜΑΝΟΣ Ν-ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ Κ...

Την Κυριακή 8/10/2011 η ομάδα του Πανθυρεατικού έδωσε τον δεύτερο αγώνα της στο Κορακοβουνι με την αντίστοιχη παιδική ομάδα του Κορακοβουνιου όπου και εκεί ηττήθηκε με 3-0 γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Τσιωρος Φίλλιπος που με το σφύριγμα της έναρξης βρήκε τις δυο ομάδες έτοιμες να παίξουν διεκδικώντας την νίκη. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πανθυρεατικου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων η οποία όμως αποδείχτηκε φλύαρη αφού δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε γκολ. Έφτασε κοντά στο γκολ σε φάουλ του Η.Παπουλια το οποίο κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Κορακοβουνιου στο 20 λεπτό. Η γηπεδούχος ομάδα είχε και αυτή την ευκαιρία της στο 25 λεπτό όταν από αποτυχημένη έξοδο του Δ,Χασαπογιαννη ο Ι.Λυτριβης πλάσαρε και ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δυο σουτ προς την εστία του Κορακοβουνιου όπου ο τερματοφύλακας Π.Τετωρος ήταν στην κατάλληλη θέση για να αποτρέψει τα δυσάρεστα για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανθυρεατικου μπήκε με όρεξη και στο 32-34-36 λεπτό έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ  με τους Χ.Λυτριβη το σουτ του οποίου έφυγε άουτ με τον Μ,Καψαλη που έπιασε αέρα πάνω στην γραμμή του τέρματος και με τον Χ.Λυτριβη του οποίου το δυνατό σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο Π.Τετωρος. Στο 46 στην πρώτη προσπάθεια να απειλήσει η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε οταν ο Ε.Τετωρος πηρέ την μπάλα από την άμυνα του και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή επιχείρησε σουτ στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Ι.Τετωρος που άλλαξε την πορεία της και σημείωσε το 1-0.Στο 48 πάλι ο Ι.Λυτριβης με διαγώνιο σουτ μετά από αδράνεια των αμυντικών έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιγνίδι σημειώνοντας ένα γκολ αλλά τα σουτ των Β.Καρρα, Χ.Λυτριβη έφυγαν άουτ και σε άλλα δυο σουτ ο τερματοφύλακας του Κορακοβουνιου απέκρουσε σε κόρνερ τα σουτ των Χ.Λυτριβη και Η.Παπουλια. Και στο 57 ο Μ.Λαμπρου έκανε το 3-0 μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών του Πανθυρεατικου...
  Οι δυο ομάδες αγωνιστήκαν με τους.....

ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ[ΤΕΤΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ].ΤΕΤΩΡΟΣ Π-ΛΑΜΠΡΟΥ Ι-ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ Ι-ΛΥΤΡΙΒΗΣ Π-ΚΟΥΡΟΣ Η-ΤΕΤΩΡΟΣ Δ-ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΣ Γ-ΛΑΜΠΡΟΥ Μ-ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ Ι-ΤΕΤΩΡΟΣ Ε-ΛΑΜΠΡΟΥ Α...

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ[ΛΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ].ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ-ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Η-ΜΠΑΡΛΑΣ Χ-ΚΑΡΡΑΣ Β-ΜΠΟΥΖΙΟΣ Π-ΙΑΤΡΙΔΗΣ Α-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Η-ΛΥΤΡΙΒΗΣ Χ-ΦΟΥΦΑΣ Ν-ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ Ι-ΚΑΨΑΛΗΣ Μ.
Αγωνιστήκαν ακομα οι........
ΣΟΥΡΣΟΣ Η-ΛΥΤΡΙΒΗΣ Μ-ΚΑΜΠΥΛΗΣ Γ.
blogger hit counter