tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η ελλιπής ενημέρωση της Περιφέρειας…

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η ελλιπής ενημέρωση της Περιφέρειας…


Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του blog «Καλημέρα Αρκαδία» για τη σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, που είχε ως αποτέλεσμα να «απεγκλωβιστούν» χρήματα από το «Ταμείο Μολυβιάτη» για τις πυρόπληκτες περιοχές, ακολούθησε μία ανακοίνωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Μία ανακοίνωση η οποία προφανώς βασίζεται σε λανθασμένη ενημέρωση και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ...
ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δηλώνει ότι είναι θετική εξέλιξη η αποδέσμευση 15 εκατομμύριων ευρώ από το ταμείο Μολυβιάτη που θα δοθούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού σήμερα αποφασίστηκε ότι για το 2011 θα εκταμιευθούν 40.000.000 € για όλες τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, εκ των οποίων ένα ποσό της τάξεως των 3.000.00 € περίπου αναλογεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Εντός του 2012, θα εκταμιευθούν και τα υπόλοιπα χρήματα από το «Ταμείο Μολυβιάτη» το οποίο συνολικά έχει ποσά από δωρεές πάνω από 110.000 €.
Μάλλον, βιαστική λοιπόν η κίνηση της Περιφέρειας να εκδώσει μία ανακοίνωση που δεν έχει νόημα και επιπλέον δείχνει την ελλιπή ενημέρωση που έχουν για την υπόθεση αυτή στην «Εθνάρχου Μακαρίου»…
blogger hit counter