tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αύριο ο μεγάλος τελικός τένις στην Τρίπολη!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Αύριο ο μεγάλος τελικός τένις στην Τρίπολη!

Σήμερα, δόθηκε συνέντευξη τύπου πριν από τη σημερινή μεγάλη μάχη των ημιτελικών στο τουρνουά τένις "Κολοκοτρώνεια 2011" που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα γήπεδα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


Γιώργος Παπαδόπουλος (προπονητής ΑΕΚ Τρίπολης)

«Να δώσω στα παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους να φτάσουν στην τετράδα. Σήμερα έχουμε τους ημιτελικούς στις 17:30 και θα ήθελα να καλωσορίσω για μια ακόμη φορά στην Τρίπολη, τον κ. Γιακούποβιτς, τον κ. Καπόγιαννη, τον κ. Λουκαρέα και τον κ. Στεργίου, οι οποίοι φτάσανε αυτή την στιγμή στην τελική τετράδα. Είναι στα ημιτελικά και σήμερα στις 17:30 θα διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό. Σαν διοργάνωση και σαν διοργανωτές, εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες αυτές τις ημέρες από την εμφάνιση των παιδιών, γενικά από το όλο κλίμα που είχαμε εδώ στην Τρίπολη, ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε πάρα πολύ σε αυτή την προσπάθεια που κάναμε και εύχομαι και του χρόνου να έχουμε μια αντίστοιχη διοργάνωση με μεγαλύτερη επιτυχία και βέβαια γιατί όχι να μας τιμήσουνε οι ίδιοι οι αθλητές την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα τώρα έναν-έναν να πει δύο κουβέντες για το τουρνουά ξεκινώντας από τον κ. Γιακούποβιτς, που είναι το Νο1 στην Κατηγορία αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.
Αύριο Σάββατο θα έχουμε τον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Ο τελικός θα διεξαχθεί εδώ στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης. Αν μας βοηθήσει ο καιρός, το υπολογίζουμε στις 17:00 και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τον τελικό του μη βαθμολογούμενου τουρνουά, που διεξάγεται και αυτό εδώ στην Τρίπολη, τόσο στα γήπεδα του ΔΑΚ όσο και στο Tennis Cup του Αγίου Κωνσταντίνου. Ο συγκεκριμένος τελικός θα γίνει λίγο νωρίτερα, στις 15:00. Αυτά όλα με την προϋπόθεση ότι ο καιρός θα είναι καλός και θα μας βοηθήσει. Οι μετεωρολογικές προγνώσεις που έχουμε πάρει δεν είναι και πολύ αισιόδοξες, αλλά ευχόμαστε αύριο να ανατραπούν τα πράγματα έτσι ώστε να διοργανώσουμε και τους δύο τελικούς και θα καλέσω για μια ακόμη φορά τον κόσμο της πόλης, που βέβαια μας συμπαραστάθηκε όλες αυτές τις ημέρες, να έρθει να δει αυτά τα δύο παιχνίδια και τα σημερινά βέβαια και τα αυριανά και εύχομαι ότι καλύτερο στα παιδιά εδώ, στους αθλητές, για τις επόμενες αθλητικές τους δραστηριότητες, τις αγωνιστικές προσπάθειες που κάνουν και μακάρι εμείς και του χρόνου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Όπως άκουσα, είπαν καλά λόγια για τον Όμιλο και την διοργάνωση και να τους δίνουμε περισσότερα πράγματα και όσο μπορούμε για τα υπόλοιπα χρόνια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Η ΑΕΚ Τρίπολης, όπως ξέρετε, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σπουδαία βήματα στον χώρο της Πελοποννήσου. Έχουμε αθλητές που δουλεύουν πολύ καλά και έχουν καλή παρουσία, τόσο στα Πανελλαδικά που γίνονται όσο και στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όλα βέβαια έχουν να κάνουν με τους στόχους που έχουμε θέσει. Σαν προπονητικό τιμ ξέρουμε ότι η προσπάθειά μας ανταμείβεται χρόνο με τον χρόνο. Εύχομαι και φέτος να έχουμε καλές επιτυχίες τόσο στα Ενωσιακά όσο και στα Πανελλαδικά. Θα ακολουθήσουμε την συγκεκριμένη συνταγή, που έχουμε κάθε χρόνο για τον Όμιλο μας και μακάρι να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα που είχαμε και φέτος.»

Αλέξανδρος Γιακούποβιτς (επαγγελματίας αθλητής τέννις)
«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Όμιλο της Τρίπολης για την πρωτοβουλία του να οργανώσει, ένα βαθμολογούμενο τουρνουά. Το θεωρώ πολύ σημαντικό σε μια εποχή που όντως υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και οι αθλητές έχουν φοβερά προβλήματα, να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Βλέπω εδώ τα παιδιά, ο πρόεδρος, οι υπόλοιποι, ο Γιώργος, έχουν μεράκι, όρεξη και το αγαπάνε, οπότε καλωσορίζουμε αυτή την προσπάθεια και ήταν χαρά μου να έρθω εδώ να συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά.
Από εκεί και πέρα, η φιλοξενία εδώ πέρα είναι παραπάνω από καλή. Προπάντων χρειάζομαι εγώ προσωπικά αλλά πιστεύω και οι υπόλοιποι αθλητές να παρέμβουμε. Τώρα από επίπεδο οργανωτικό, για πρώτη φορά που διοργανώνεται κάτι τέτοιο εδώ στην πόλη, στην Τρίπολη, νομίζω τα έχουν πάει πάρα πολύ καλά, εδώ οι διοργανωτές. Βεβαίως υπάρχουν κάποια πραγματάκια που χρειάζονται βελτίωση αλλά είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η προσπάθεια και μακάρι του χρόνου να οργανωθεί το ίδιο καλά και να είμαστε εδώ πέρα να αγωνιστούμε σε τέτοιο επίπεδο.
Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι του χρόνου να τα ξαναπούμε. Στόχος μου είναι, ξέχασα να πω ότι από την αρχή του τουρνουά να το κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο. Από την άλλη υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές, που φαντάζομαι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, οπότε περιμένω μεγάλες δυσκολίες. Επιπλέον μέχρι τώρα υπήρχε εύκολη πορεία στο τουρνουά, τώρα, σήμερα είναι τα ημιτελικά, αύριο είναι ο τελικός, αν κερδίσω σήμερα. Κοιτάω το επόμενο παιχνίδι και εύχομαι ό,τι καλύτερο. »

Χάρης Καπόγιαννης
«Είναι πολύ σημαντικό που διοργανώνεται ένα τουρνουά στην Τρίπολη και γενικά οι μέρες αυτές  ήταν πολύ δύσκολες. Η διοργάνωση του τουρνουά μέχρις στιγμής είναι πολύ καλή. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την φιλοξενία και γενικά για όλη την οργάνωση. Ο στόχος μου είναι να παίξω όσο πιο καλά μπορώ στους αγώνες και φυσικά θα' θελα να νικήσω στο τουρνουά. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί εδώ πέρα, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ελπίζω να γίνονται όλο και περισσότερα τουρνουά σε περίοδο τέτοιου είδους φόρμας και του χρόνου να ξαναγίνει το ίδιο το πρωτάθλημα.»

Δημήτρης Λουκαρέας
«Να ξεκινήσω λέγοντας ότι η διοργάνωση δεν περίμενα να είναι τόσο καλή και τόσο γρήγορα και τόσο σύντομα, σίγουρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, να παρέχουν κάποια πράγματα και να προσφέρουν ξενοδοχεία, φαγητά στους αθλητές. Είναι σημαντικό στην εποχή που βρισκόμαστε  στην κρίση που έχουμε. Από εκεί και πέρα η διοργάνωση σε ανταγωνιστικό επίπεδο είναι καλή, με αξιόλογους αθλητές. Είμαστε τώρα στην τελική ευθεία, ένας σημαντικός αγώνας σήμερα το απόγευμα και το καλύτερο να κερδίσω και εγώ αν μπορώ το τουρνουά. Από εκεί και πέρα ελπίζω και εγώ να ξαναγίνει και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ που είμαστε εδώ, να βοηθήσει και ο καιρός σήμερα.... »

Ανδρέας-Κωνσταντίνος Στεργίου
«Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές εδώ πέρα για τις εγκαταστάσεις που έχουν φτιάξει και για την δουλειά με τα ξενοδοχεία. Για μένα στόχος μου ήταν να φτάσω στην τετράδα και τώρα θέλω να κάνω ένα καλό ματς απέναντι στον Αλέξανδρο, να εκμεταλλευτώ κάποιες ευκαιρίες που θα έχω. Σίγουρα η Τρίπολη απέδειξε με αυτό  το τουρνουά που έχει κάνει ότι στον οργανωτικό τομέα τα πάει πολύ καλά. Ειδικά σε αυτή την εποχή που ζούμε, μπορεί να διοργανώσει μεγαλύτερα τουρνουά. Πιστεύω ότι μπορούν να το κάνουν και να φτιάξουν και καινούρια γήπεδα.»
blogger hit counter