tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τρίπολη - Γιακούποβιτς εναντίον Καπόγιαννη στο σημερινό τελικό τένις!

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Τρίπολη - Γιακούποβιτς εναντίον Καπόγιαννη στο σημερινό τελικό τένις!


Μετά από μια μέρα αρκετά βροχερή στην Τρίπολη, πρόλαβαν και έγιναν τελικά οι δύο ημιτελικοί του Βαθμολογούμενου, όπως και ο ένας του μη Βαθμολογούμενου τουρνουά ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ Tripolis Tennis Open 2011. O μεγάλος τελικός θα γίνει ...
ανάμεσα στον Γιακούποβιτς Αλέξανδρο και στον Καπόγιαννη Χάρη,  που θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 800ε.!!! 
Πιο συγκεκριμένα στις 17:30 το απόγευμα οι αγώνες ξεκίνησαν αλλά η βροχή δεν το επέτρεψε και τα παιχνίδια διακόπηκαν με το σκορ να είναι: Γιακούποβιτς - Στεργίου 4-0 και Καπόγιαννης - Λουκαρέας 4-0. Στις 21:00 οι παίχτες συνέχισαν κανονικά τα παιχνίδια τους και το αποτέλεσμα μετά από 1.5 ώρα αγώνα και στα 2 ματς βρήκε νικητές τους Γιακούποβιτς και Καπόγιαννη. Τα σκορ ήταν Λουκαρέας - Καπόγιαννης 1-6. 2-6 και Στεργίου - Γιακούποβιτς 0-6, 5-7.



Τις απονομές για την τρίτη θέση του τουρνουά έκαναν ο ο Πρόεδρος του ομίλου Τένις της ΑΕΚ κ. Γιαννακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Παπαγεωργάκης. Στον ένα ημιτελικό, που πρόλαβε να γίνει, του Μη βαθμολογούμενου ανάμεσα στους Λιανέα και Ξαγά, ο δεύτερος επικράτησε και θα διεκδικήσει σήμερα την πρώτη θέση του τουρνουά.
Σήμερα Σάββατο θα διεξαχθούν οι Τελικοί, με τους διοργανωτές να τοποθετούν την ώρα έναρξής τους νωρίς το μεσημέρι λόγο των έκτακτων καιρικών φαινομένων που έχει δώσει η ΕΜΥ για σήμερα το απόγευμα. Η ώρα Έναρξης των Τελικών είναι στις 15 :00.
blogger hit counter