tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Νυμφασίας – Μονής Κερνίτσας

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Νυμφασίας – Μονής Κερνίτσας


Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων στη Δημοτική οδό Νυμφασίας – Ι. Μονής Κερνίτσας, από τη Δευτέρα (10-10-2011) μέχρι ότου ολοκληρωθούν οι χωματουργικές εργασίες εκσκαφής για τη θεμελίωση τοιχείων, στην οδό αυτή.  
Η Απόφαση αυτή ...
ισχύει, αφού προηγούμενα δημοσιευθεί στο τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.) και τοποθετηθούν οι σχετικές προσωρινές πινακίδες σήμανσης ή πραγματοποιείται η ρύθμιση της κυκλοφορίας από τροχονόμους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 7   Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ).
3. Η διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της εν λόγω  οδού θα πραγματοποιηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α. Τοποθέτηση από την αρμόδια Υπηρεσία εκτέλεσης του έργου, Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, της προβλεπόμενης εργοταξιακής σήμανσης, για τη διακοπή της κυκλοφορίας (προειδοποιητική – ρυθμιστική σήμανση, φωτεινοί σηματοδότες κ.λ.π.).
β. Διάθεση από την ίδια Υπηρεσία, Δ/νση Τεχνικών Έργων / Περιφ. Ενότητας Αρκαδίας, προσωπικού για την ενημέρωση των οδηγών.
γ. Επιβαλλόμενη συνδρομή από τον εργολάβο κατασκευής του έργου.
Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους Αστυνομικούς, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής   Κυκλοφορίας.
blogger hit counter