tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στο Άστρος

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στο Άστρος


Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, στο Άστρος Αρκαδίας, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ...
δύο (2) ημεδαπών, μίας 59χρονης και ενός 55χρονου, για απάτη.
Ειδικότερα, την 23-8-2011 το πρωί, δύο άγνωστοι δράστες πήγαν σε σπίτι 80χρονης και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους δημόσιου φορέα, της απέσπασαν χρηματικό ποσό, το οποίο δήθεν όφειλε να καταβάλει σε συγγενικό της πρόσωπο.
Επιπλέον, την 1η Οκτωβρίου του 2011 το μεσημέρι, άγνωστη δράστιδα πήγε σε σπίτι 79χρονου και προσποιούμενη την εκπρόσωπο οργανισμού, του απέσπασε χρηματικό ποσό και του έδωσε δύο (2) ταχυδρομικές επιταγές, λέγοντας του ότι θα εισέπραττε χρηματικό ποσό αυτός και η σύζυγος του, ως επίδομα για συγγενικό τους πρόσωπο με πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια, αφού τον ενημέρωσε ότι θα λαμβάνει και χρηματικό ποσό μηνιαίως, επιβιβάστηκε σε όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από αστυνομική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, προέκυψε ότι δράστες των ανωτέρω υποθέσεων απάτης είναι μία 59χρονη και ένας 55χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους.
blogger hit counter