tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Γυναικείο πρωτάθλημα : Πανιώνιος Άργους - Απόλλων Τυρού 51-55

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Γυναικείο πρωτάθλημα : Πανιώνιος Άργους - Απόλλων Τυρού 51-55

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα την Κυριακή 27/11 στο κλειστό του Άργους με 55-51, απέναντι στον τοπικό Πανιώνιο. Η γυναικεία ομάδα πήγε στο Άργος μόνο με 7 παίκτριες, παρόλα αυτά κατάφερε να νικήσει παίζοντας ωραίο μπάσκετ.

Εικόνα του αγώνα


Η ομάδα του Πανιωνίου από την αρχή κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά 5 πόντων την οποία και συνεχώς διατηρούσε, από το πρώτο δεκάλεπτο η Λυγινού και η Φιλιππακοπούλου αγωνίζονταν με τρία φάουλ και αναγκάστηκαν να παίξουν συντηρητικά. Το ημίχρονο βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται με 6 πόντους (27-21). Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόλλωνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι όντας αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη, και κατάφερε στο τρίτο δεκάλεπτο να πετύχει επιμέρους σκορ 19-15 και να μειώσει τη διαφορά στους δύο πόντους (42-40). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Απόλλωνα έπαιξε πιεστική άμυνα και στη συνέχεια γύρισε σε άμυνα ζώνης, καθώς οι διαιτητές είχαν φορτώσει τις παίκτριες με πολλά φάουλ, μερικά τρίποντα στην επίθεση έβαλαν μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα για πρώτη φορά στο παιχνίδι και κατάφεραν με έξυπνες επιθέσεις να διατηρήσουν το προβάδισμα και τελικά να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με το τελικό 55-51

Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν και σκόραραν : Κολενδριανού Παναγιώτα 5π(1τρ) , Φιλιππακοπούλου Νικολέτα 2π., Μανούσου Δήμητρα 7π., Ψαρολόγου Μαρίκα 2π., Λυγινού Θωμαή 38π. (3τρ)!!, Ζαρόκωστα Νικολέτα, Τσουκάτου Μαρία.

blogger hit counter