tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οι προοπτικές των επαγγελμάτων στην ελληνική αγορά εργασίας

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οι προοπτικές των επαγγελμάτων στην ελληνική αγορά εργασίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, η εκδήλωση-ενημέρωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστών Μ.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας, με θέμα : « Νέο Λύκειο –Σπουδές και επαγγέλματα στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα».

Σ’ένα κατάμεστο αμφιθέατρο από γονείς και μαθητές του Νομού μας, ο κύριος Κουτρουμπέλης Αποστόλης, Υπεύθυνος Προγραμμάτων Συμβουλευτικής και    Επαγγελματικού Προσανατολισμού, παρουσίασε το Νέο Λύκειο (Τα Νέα Αναλυτικά Προγράμματα –  οι Ερευνητικές Εργασίες ) και μίλησε για τις επαγγελματικές επιλογές καθώς και τις  προοπτικές των επαγγελμάτων στην ελληνική αγορά εργασίας υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία. Πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης δόθηκαν απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις του κοινού.
Ό Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Μ.Ε. Αρκαδίας & Λακωνίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι κοντά στους μαθητές του Νομού μας πολύ σύντομα και με νέες εκπαιδευτικές δράσεις.
blogger hit counter