tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Συνάντηση Τατούλη με το "Ανοιχτό Επιμελητήριο"

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Τατούλη με το "Ανοιχτό Επιμελητήριο"







Τη Δευτέρα 14/11/2011 ο επικεφαλής του συνδυασμού Ιωάννης Μπουντρούκας «Ανοιχτό Επιμελητήριο» και αρκετοί υποψήφιοι του συνδυασμού μας, επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, στα γραφεία της περιφέρειας Πελοποννήσου. Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν ...
θέματα που απασχολούν την περιφέρειά μας, όπως η μετατροπή του αεροδρομίου της Αρκαδίας σε πολιτικό αεροδρόμιο χαμηλού κόστους, ο δρόμος Ολυμπία –Λαγκάδια-  Μυκήνες, ο δρόμος Άργος – Άστρος – Λεωνίδιο – Μονεμβασιά, η προώθηση του brand «Πελοπόννησος», για τουριστικά και τοπικά προϊόντα, τη στήριξη της θερμοκοιτίδας νέων επιχειρήσεων και η περαιτέρω συνεργασία σε εμπορικές αποστολές.


Ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας τόνισε την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. Μάλιστα τόνισε ο κ. Μπουντρούκας ότι για πρώτη φορά έχει υπάρξει τέτοια ανταπόκριση από Περιφερειάρχη για θέματα των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών της Πελοποννήσου. Και τα δύο μέρη πιστεύουν ότι μέσω της επιχειρηματικότητας μπορεί να έρθει η Ανάπτυξη για την περιοχή μας.
blogger hit counter