tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τοπίο στην ομίχλη στην Κάρτσοβα…!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τοπίο στην ομίχλη στην Κάρτσοβα…!


Έχουμε γράψει πολλές φορές για την κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν στον «αγωνιστικό χώρο» του γηπέδου Φιλικών. Για την ακρίβεια «αγωνιστικός χώρος» μόνο στη θεωρία αφού το έτος 2011 δε νοείται ένα χωράφι ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ...
πάρκιγνκ αυτοκινήτων να χαρακτηρίζεται αγωνιστικός χώρος στο ποδόσφαιρο.
Το περασμένο Σάββατο ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και η καιρός μετά τις τελευταίες χαμηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών καλός την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης της Ελπίδας Τρίπολης με τη Δόξα Τρίπολης. Κι όμως η ομίχλη έκανε αισθητή την παρουσία της στο γήπεδο στη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους παίκτες πολλές φορές δύσκολα να διακρίνονται!
Στην πραγματικότητα η σκόνη από τον στεγνό αγωνιστικό χώρο ήταν και εμφανής και ενοχλητική για θεατές και ποδοσφαιριστές. Σε κάθε «μονομαχία» οι παίκτες ξερόβηχαν και έφτυναν ποσότητες σκόνης που ανέπνεαν για περίπου 90 λεπτά από τον άθλιο «αγωνιστικό χώρο» ενός χώρου που καθυστερεί να μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου επηρέασε εμφανώς την απόδοση των παικτών και το έχει κάνει ανάλογα και σε αρκετά άλλα ματς το προηγούμενο διάστημα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής ο διαιτητής της συνάντησης έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος. Ο κ. Νίκος Αγγελάκος θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει κόκκινη μπάλα στο ματς προκειμένου οι παίκτες να την ξεχωρίζουν μέσα στην ομίχλη που επικρατούσε στη διάρκεια της αναμέτρησης!
blogger hit counter