tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Διαρκείας» για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του Λεωνιδίου

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

«Διαρκείας» για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του Λεωνιδίου

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ (25€). Όλοι οι φίλαθλοι και γενικότερα οι φίλοι του αθλήματος έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους κατόχους των καρτών διαρκείας θα γίνει ...
στις 17 Δεκεμβρίου (παιχνίδι εντός έδρας με Οίακα Ναυπλίου) κλήρωση με δώρο μια τηλεόραση LG 22'' LCD (με αποκωδικοποιητή mpeg4), η οποία είναι ευγενική χορηγία του προπονητή μας Στέφανου Νικολαίδη. Παράλληλα οι φίλαθλοι της ομάδας που είναι και χρήστες του Facebook μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση 5 καρτών διαρκείας, απλά κάνοντας "Like" στην σελίδα μας εκεί. Οι 5 κάρτες διαρκείας θα κληρωθούν στις 16 Δεκεμβρίου και θα συμμετέχουν και στην κλήρωση της τηλεόρασης στις 17 Δεκεμβρίου.
Προγραμματίζουμε και άλλες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία των φιλάθλων μας καθώς και λαχειοφόρο αγορά με πολλά και μεγάλα δώρα, οι οποίες θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα μας μόλις οριστικοποιηθούν.
Επιπλέον υπάρχει το πρόγραμμα χορηγιών στο πλαίσιο του οποίου μπορεί μια επιχείρηση να προβάλει τις δραστηριότητες της μέσα από τις εκδηλώσεις της ομάδας και ταυτόχρονα να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας.
Υπάρχει δυνατότητα προβολής στην αγωνιστική εμφάνιση (μπλούζες παιχτών) άλλα και
ανάρτηση πόστερ στους τοίχους του κλειστού γυμναστηρίου το οποίο αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε εξ ολοκλήρου.
Όλοι οι χορηγοί προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και στην ιστοσελίδα μας.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του τμήματός μας και να σας δώσουμε την υπόσχεση για περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες και εκπλήξεις.


Για πληροφορίες:
Δημήτρης Παπαρούνης 6995 910 910
dpaparounis@gmail.com
blogger hit counter