tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Στις επόμενες εκλογές, ποιον / ποια θα ψηφίσετε για βουλευτή στην Αρκαδία;

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Στις επόμενες εκλογές, ποιον / ποια θα ψηφίσετε για βουλευτή στην Αρκαδία;

Μία νέα δημοσκόπηση ξεκινά σήμερα το «Καλημέρα Αρκαδία», ύστερα από την προτροπή πάρα πολλών επισκεπτών του blog.
Ουσιαστικά, η χώρα έχει μπει σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ανεξάρτητα από το αν οι εκλογές διεξαχθούν στις 19 Φεβρουαρίου ή σε άλλη ημερομηνία, έχει πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον να καταγραφεί η δυναμική προσώπων τα οποία είναι πιθανό να θέσουν υποψηφιότητα βουλευτική στην εκλογική περιφέρεια της Αρκαδίας, είτε με το ΠΑΣΟΚ, είτε με τη ΝΔ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!





Το blog έχει συμπεριλάβει στην παρακάτω λίστα πιθανές υποψηφιότητες, ορισμένες εκ των οποίων δεν πρόκειται να προχωρήσουν, όπως είναι λογικό, αφού στην εκλογική λίστα κάθε κόμματος, θα είναι μόνο πέντε υποψήφιοι.

Η δημοσκόπηση θα διαρκέσει για μία βδομάδα, μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 18/11/2011.
Τα ονόματα παρατίθενται, κατά αλφαβητική σειρά.
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία γίνεται, με τη συνδρομή της ιστοσελίδας https://polldaddy.com, μία ιστοσελίδα, μέσω της οποίας ενεργοποιήσαμε την υπηρεσία «Block by cookie και IP address», με στόχο να αποτραπεί τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να ψηφίσει από τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή πάνω από μία φορά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.
Σε καμία περίπτωση, η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν αποτελεί επιστημονική έρευνα και μοναδικό στόχο είχε να αποτυπώσει τη γνώμη και την άποψη των επισκεπτών του ιστολογίου «Καλημέρα Αρκαδία».
blogger hit counter