tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οι λόγοι παραίτησης του Γ. Κανελλόπουλου από τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι λόγοι παραίτησης του Γ. Κανελλόπουλου από τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας



Επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας, δημοσιοποίησε ο Γεώργιος Κανελλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

        Μετά από απροθυμία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κου Πέτρου Ζούνη να συζητηθεί κατά προτεραιότητα προ ημερησίας διατάξεως στην συνεδρίαση 25/10/2011 το θέμα του τρόπου τήρησης των πρακτικών των συνεδριάσεων μας και έπειτα από την επιμονή του να μην μου δίνει τον λόγο να τοποθετηθώ επί του θέματος, υπέβαλα την παραίτηση μου από το αξίωμα του γραμματέα και απεχώρησα από τη συνεδρίαση.
        Πιστεύω ότι η εύρυθμη λειτουργία και η ομαλή συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας επιβάλουν την τήρηση άψογων και διαφανών διαδικασιών και για το λόγο αυτό δεν επιθυμώ να συμπράττω σε επιλογές και μεθοδεύσεις οι οποίες εκφεύγουν των αρχών αυτών.
        Παραμένω στο συμβούλιο ως δημοτικός σύμβουλος και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσπαθώ για το καλό, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Γορτυνίας.

Με εκτίμηση,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας
Κανελλόπουλος Γεώργιος
blogger hit counter