tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ατομικό Περόνε και Χουανίτο - Μπήκε στις προπονήσεις ο Κουρμπέλης

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ατομικό Περόνε και Χουανίτο - Μπήκε στις προπονήσεις ο Κουρμπέλης


Μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική ελπίδων, ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στις προπονήσεις του Αστέρα θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του τεχνικού τιμ.
Μετά το χθεσινό ρεπό ...
που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο προπονητής Σάκης Τσιώλης, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17.15).
Στη σημερινή προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τεχνικοτακτική, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο. Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Περόνε, Σέσμα, Κερ, Χουανίτο, Αργυρόπουλος, ενώ συνέχισαν το πρόγραμμα της μετεγχειρητικής αποκατάστασής τους οι Σολάκης, Ρούμπιλ και Ορόθκο.
Από τις προπονήσεις του Αστέρα απουσιάζει αυτές τις ημέρες και ο Τάσος Μπακασέτας, αφού από χθες συμμετέχει στις προπονήσεις της εθνικής νέων που γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά. Οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχουν προγραμματιστεί μέχρι και αύριο 16 Νοεμβρίου.

blogger hit counter