tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δυο μέτρα και δυο σταθμά για τις μετακινήσεις οπαδών στην Τρίπολη

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Δυο μέτρα και δυο σταθμά για τις μετακινήσεις οπαδών στην Τρίπολη

Αν κάποιος διαβάσει σήμερα ειδήσεις από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, θα αντιληφθεί την οργή που επικρατεί για το γεγονός ότι επιτράπηκε η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, όταν, μερικές εβδομάδες πριν, η αστυνομία είχε απαγορέψει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ Να έρθει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας να δουν την ομάδα τους να παίζει απέναντι στον Αστέρα…
Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω κείμενο, από το www.paok24.com, με τίτλο «Ποιος κυβερνά τη χώρα;» …
«Η κωμωδία δεν έχει όρια σ΄ αυτό το κράτος - οπερέτα. Το απόγευμα διέρρευσε ότι θα απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, το βράδυ, αφού έπεσε το κατάλληλο ξεφωνητό, ο... Μπιτσαξής έδωσε το πράσινο φως.
«Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Μώραλη και τον κ. Γιώργο Μποροβήλο και τους ενημέρωσε σχετικά.
Σημειώνεται ότι στην επιστολή του κ. Μώραλη προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού αναφέρεται: « Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων της σε καθορισμένη κερκίδα θα είναι η δέουσα».
Αυτή ήταν η ανακοίνωση, που εξέδωσε το βράδυ ο Μπιτσαξής, τον οποίο είχε "περιλάβει" το απόγευμα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. "Ακατανόητη απόφαση, βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα" ήταν το μήνυμα, που περνούσε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και στις ώρες, που μεσολάβησαν έγιναν όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ο πιο πετυχημένος Γ.Γ.Α. της ιστορίας, από την απελευθέρωση της χώρας από τον τουρκικό ζυγό.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η αστυνομική διεύθυνση της Αρκαδίας είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση, αλλά μετά το κατάλληλο ξεφωνητό, ο Μπιτσαξής έδωσε εντολή να επιτραπεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού, να δουν την νίκη της ομάδας τους στην Τρίπολη από κοντά.
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπως απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών του Παναιτωλικού στην Τούμπα, του Πανιωνίου στο Καυτανζόγλειο με την Δόξα Δράμας και της Ξάνθης στα Γιάννενα. Όπως απαγόρευσε και τη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα στην επόμενη αγωνιστική.
Για τον Ολυμπιακό, οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν.»
blogger hit counter