tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΦΕΚ για την κατάργηση του Νομικού Προσώπου «Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης»

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΦΕΚ για την κατάργηση του Νομικού Προσώπου «Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης»

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η κατάργηση του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Στάδιο Δ. Μεγαλόπολης (ανοικτό−κλειστό) Δ. Μεγαλόπολης», λόγω του ότι οι σκοποί και οι αρμοδιότητες του δε συνάδουν ...
με τους σκοπούς Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δ. Μεγαλόπολης, που προκύπτει από τη συνένωση των ΝΠΔΔ του Δήμου, σύμφωνα με την αρ. 81/2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τις διατάξεις του αρ. 109 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».
Τυχόν περιουσιακά στοιχεία ή χρηματικά ποσά που υπάρχουν στο όνομα του εν λόγω ΝΠΔΔ μεταβιβάζονται στο Δ. Μεγαλόπολης.

Οι υπηρεσίες του καταργηθέντος ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Στάδιο Δήμου Μεγαλόπολης (ανοικτό− κλειστό) Δήμου Μεγαλόπολης» με την παρούσα απόφαση θα παρέχονται από το Δήμο, από την ημερομηνία κατάργησής του. Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί στον ΟΕΥ του Δήμου αντίστοιχη οργανική μονάδα στην οποία θα λειτουργεί αυτοτελώς η δομή του Δημοτικού Σταδίου.
blogger hit counter