tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Το πρόγραμμα του παρουσίασε στο Άστρος το «Ανοιχτό Επιμελητήριο»

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα του παρουσίασε στο Άστρος το «Ανοιχτό Επιμελητήριο»

Την Τετάρτη 16/11/2011 στο Ίδρυμα Ζαφείρη στο  Άστρος Κυνουρίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Ανοιχτό Επιμελητήριο».
Την παρουσίαση άνοιξε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Καραγιάννης τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές και της εκπροσώπησης της επαρχίας στο επόμενο Δ.Σ. Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και επικεφαλής του συνδυασμού ανέλυσε διεξοδικά τόσο το ρόλο του Επιμελητηρίου στις νέες συνθήκες όσο και την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των δυο πολύ σημαντικών πρωτοβουλιών , του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης και της Θερμοκοιτίδας που θα αλλάξουν τα επιχειρηματικά δεδομένα της Αρκαδίας.
Ακολούθως τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι από την Κυνουρία κύριοι Παναγιώτης Μαντάς, Χρήστος Βλάχος, Κωνσταντίνος Σακαλής, –όλοι τους νέοι υποψήφιοι- όπου εξέθεσαν τους λόγους για τους οποίους συμμετέχουν σε αυτή την συλλογική προσπάθεια και τις προσδοκίες για τον τόπο μας. Στη συνέχεια ο υποψήφιος του τουριστικού τμήματος κ. Ηλίας Παπαδόπουλος επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και των συνεργιών μεταξύ πολλών κλάδων της τοπικής οικονομίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στη συνέχεια οι κύριοι Μπερτζελέτος, Λουκάς, και Θεοδωρόπουλος ανέλυσαν το διακύβευμα των εκλογών και τον σημαντικό ρόλο των νέων δομών και της καινοτομίας στην εποχή της κρίσης .
Ο πρόεδρος απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων και κλείνοντας κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της Κυνουρίας να ψηφίσει μαζικά, ενωτικά, και να στείλει στη νέα διοίκηση τους δικούς της ανθρώπους. 
blogger hit counter