tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Με εννέα απουσίες οι προπονήσεις του Αστέρα!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Με εννέα απουσίες οι προπονήσεις του Αστέρα!

Συνεχίστηκε σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, υπό την τεχνική επίβλεψη του Σάκη Τσιώλη, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και τεχνικής.
Είναι το διάστημα που ...
ο Έλληνας προπονητής θέλει να το εκμεταλλευτεί περνώντας τα δικά του στοιχεία στην ομάδα, είτε μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις με μπάλα, είτε μέσα από το «οικογενειακό διπλό» που γίνεται σε κάθε προπόνηση.
Ο Περόνε και ο Χουανίτο έκαναν σήμερα το δικό τους ατομικό πρόγραμμα, οι Ορόθκο, Ρούμπιλ, Σολάκης συνέχισαν τη μετεγχειρητική τους αποκατάσταση, ενώ οι Σέσμα, Κερ, Αργυρόπουλος ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα θεραπείας.
Ακόμα, δε συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στο προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα ο Κουρμπέλης, επειδή είναι μέλος της εθνικής ελπίδων που θα δώσει δύο παιχνίδια στην Τρίπολη με Γερμανία και Βοσνία.
Αύριο, η ομάδα του Αστέρα θα συνεχίσει το προπονητικό της πρόγραμμα και θα παίξει ένα «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα νέων, ενώ την Κυριακή θα κάνει κανονικά προπόνηση. Ο Σάκης Τσιώλης θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα κάνουν όλοι αιματολογικές εξετάσεις.
blogger hit counter