tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Πλαστικά κολωνάκια σε δρόμους της Τρίπολης. Συμφωνείτε;

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πλαστικά κολωνάκια σε δρόμους της Τρίπολης. Συμφωνείτε;

Σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, όπως είναι η οδός «Εθνομαρτύρων» και η οδός «Γεωγρίου Α’» τοποθετήθηκαν πλαστικά διαχωριστικά κολωνάκια. Με τον τρόπο
αυτό αποφεύγεται η δυνατότητα που είχαν οι οδηγοί να σταθμεύουν προσωρινά τα οχήματά τους και διευκολύνεται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους αυτούς.
Παράλληλα, όμως, δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των καταστημάτων, γεγονός που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» προχωρά σε μία ηλεκτρονική ψηφοφορία, προκειμένου να εκφράσετε τη θέση σας για το θέμα αυτό.
Να ψηφίσετε αν συμφωνείτε ή όχι με αυτό το μέτρο.

ΨΗΦΙΣΤΕ





Η ηλεκτρονική ψηφοφορία γίνεται, με τη συνδρομή της ιστοσελίδας https://polldaddy.com, μία ιστοσελίδα, μέσω της οποίας ενεργοποιήσαμε την υπηρεσία «Block by cookie και IP address», με στόχο να αποτραπεί τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να ψηφίσει από τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή πάνω από μία φορά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.
Σε καμία περίπτωση, η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν αποτελεί επιστημονική έρευνα και μοναδικό στόχο είχε να αποτυπώσει τη γνώμη και την άποψη των επισκεπτών του ιστολογίου «Καλημέρα Αρκαδία».
Η δημοσκόπηση θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας (5.12.2011), στις 10.00.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να είχαν μπει χρόνια πριν. Να επεκτθουν κι σε άλλους δρόμους και ταυτόχρονα να υπάρχει πολύ αυστηρή αστυνόμευση. Πρέπει επιτέλους να συμορφωθούν ολοι οι καφροι οδηγοι που κυκλοφορουν στην Τρίπολη.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να είχαν μπει. Να επεκτθουν και σε άλλους δρόμους οπως Σπάρτης που εχει γινει καθημερινή κόλαση.
Επίσης κάτι πρέπει να γινει με τα πεζοδρόμια παντού, μεριά απο τα αυτοκίνητα που παρκάρουν σε αυτά, έχουμε και τους καταστηματάρχες να βάζουν ή προιόντα τους ή τρπέζια σε αυτά, η λέξη ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ το λέει απο μόνη της.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε παιδιά, τα μαγαζία δεν τα σκέφτεστε; ξέρετε τι ζημιά θα πάθουν με τα κολονάκια;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ....... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΙΑ ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑς ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΕΠΙ ΤΈΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να μπαίνουν κολονάκια ας μονοδρομηθούν οι δρόμοι.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μπήκαν κολωνάκια, όταν περιμένουν νέα κυκλοφοριακή μελέτη; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Όλα αποσπασματικά γίνονται σε αυτή την πόλη..

blogger hit counter