tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Ανοικτή επιστολή προς τους Αρκάδες πολιτικούς που καταλαμβάνουν έδρανα στην τροϊκανή-κατοχική βουλή»

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Ανοικτή επιστολή προς τους Αρκάδες πολιτικούς που καταλαμβάνουν έδρανα στην τροϊκανή-κατοχική βουλή»

Απευθυνόμενος προς τους Δημήτρη Ρέππα, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο, τους οποίους χαρακτηρίζει «Αρκάδες πολιτικούς που καταλαμβάνουν έδρανα στην τροϊκανή-κατοχική βουλή», έστειλε επιστολή ο Γιώργος Ν. Σγούρδος, από τη «Σπίθα Τρίπολης». Στην επιστολή αυτή, επισημαίνει: «Πείτε μου, κύριοι, κοιμάστε με ήσυχη την συνείδησή σας τα βράδια; Σκέφτεστε άραγε ότι εξαιτίας της υπογραφής σας, ολοένα και πιο πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν να φάνε; Δεν σας λούζει κρύος ιδρώτας στην σκέψη και μόνο ότι καταδικάσατε σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό; Πώς τολμάτε να βγαίνετε μερικοί και να δίνετε συνεντεύξεις τύπου, ή να προωθείτε "δημοσιογραφικά" άρθρα που υμνούν την ...αντίστασή σας; Ντροπή σας, κύριοι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι αυτό. Ο λαός μας λέει "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς". Μετά την Ύβριν, έρχεται η Νέμεσις. Κάντε μου μια χάρη τουλάχιστον: σωπάστε, εξαφανιστείτε! Παρακαλέστε την αρκαδική γη ν' ανοίξει να σας καταπιεί. Ελπίζω να μας λυπηθεί και το κάνει. Καληνύχτα σας. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν. Ξαγρυπνούν και φυλάττουν Θερομοπύλας.»

2 σχόλια:

Georgios είπε...

Ευχαριστώ για την δημοσίευση της επιστολής. Αποδεικνύετε πως είστε ελεύθερος άνθρωπος που επιθυμεί να ζήσει σε πατρίδα ελεύθερη, αληθινά δημοκρατική.

Δεν είναι δυνατό να περιμένουμε από αυτούς που μας έφεραν ως εδώ, να βρουν τις λύσεις. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν.

Καλώ τους συμπολίτες μας, τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Να βγουν μπροστά. Να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δε μπορεί να αναμετρηθεί με την Αλήθεια. Το Σύστημα είναι πάνοπλο, όχι όμως και άτρωτο. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, μόνο έτσι θα επικρατήσουμε. Να συμφωνήσουμε σε 5 βασικά σημεία (όπως έχει προτείνει το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα) και να συνεχίσουμε τον αγώνα για ανατροπή της κομματοκρατίας. Είτε με τις πράξεις τους, είτε με την παροιμιώδη αδράνειά τους, όλα τα σημερινά κόμματα της Βουλής φταίνε. Όσοι επιχειρούν να μεταθέσουν την κύρια ευθύνη για το κατάντημα της χώρας μας στους ίδιους τους πολίτες, ας αναλογιστούν αν θα υπήρχε διαφθορά στον λαό στην περίπτωση που η Πολιτεία είχε όντως την βούληση να λειτουργήσει αξιοκρατικά σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς δεν την είχε, καθώς την βόλευε η διάχυση του αμοραλισμού παντού.

Μέχρι πότε θα συμπεριφερόμαστε ως φοβισμένα ανθρωπάκια; Πότε θα συνειδητοποιήσουμε την πραγματική δύναμή μας; Πότε θα το πάρουμε επιτέλους απόφαση πως οφείλουμε ΣΗΜΕΡΑ να υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο την πατρίδα μας;

Καλή λευτεριά, αγαπητοί φίλοι.

Γιώργος Σγούρδος

Υ.Γ: Η δικαιολόγηση του περιεχομένου αυτής της επιστολής υπάρχει σε χιλιάδες άρθρα και αναλύσεις έγκυρων δημοσιογράφων, οικονομολόγων και συνταγματολόγων, Ελλήνων και ξένων. Γνωρίζουμε πλέον σχεδόν όλοι πως έχουμε, ουσιαστικά, εκτροπή του πολιτεύματος. Τα επιχειρήματα δεν αρκούν πια. Πρέπει να περάσουμε στην δεύτερη φάση. Να βγούμε στον δρόμο. Ήδη, οι πολιτικοί-φαντάσματα δεν τολμούν ούτε να περάσουν απ' έξω από την Τρίπολη...
Αυτή είναι μια σημαντική νίκη!

GIZ είπε...

Διαβάζοντας τη φράση "Παρακαλέστε την αρκαδική γη να ανοίξει να σας καταπιεί"... μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό μου οι μύθοι της Δάφνης και του Απόλλωνα και του Πάνα και της Σύριγγας που συνέβησαν επί αρκαδικού εδάφους πριν μερικές χιλιάδες χρόνια.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, σε περίπτωση που η αρκαδική γη πραγματοποιήσει την επιθυμία του κ. Σγούρδου σε τι φυτό θα μπορούσαν να μεταμορφωθούν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποί μας. Τσουκνίδες άραγε ή μήπως βρωνόχορτα; Πάντα χωρίς διάθεση προσβολής των εν λόγω φυτών......

blogger hit counter